Типовете жени, с които мъжете НЕ искат да имат нищо общо

2013-12-18 12:45:00
Типовете жени, с които мъжете НЕ искат да имат нищо общо
Снимка: Dreamstime

Мъжете може да са силният пол, но това не означава, че не се страхуват и не бягат от жени, които се държат неадекватно и досадно. Момичета, ако не искате да загубите човека до себе си, вижте кои са типовете жени, от които мъжете се плашат и не искат да имат нищо общо с тях:

 

Лъжкинята – има хора, които лъжат по цял ден. Някои се гордеят с това, докато други отричат, дори когато бъдат хванати „в крачка“. Мъжете обаче не обичат да си имат вземане – даване с лъжкини. Все пак какво удоволствие може да има човек от връзката си, като постоянно се чуди дали половинката му казва истината или изрича поредната лъжа.

 

 

Втората майка – при някои представителките на нежния пол майчинският инстинкт е толкова развит, че те почват да се грижат за половинката си, сякаш обгрижват сина си, който все още нямат. Запомнете, че мъжете нямат нужда от втора майка, една им е достатъчна! Затова престанете да го обгрижвате и да смятате, че той няма да се справи без вас. Жив е, нали? Значи досега е могъл да се справя сам, защото смятате, че с вашата поява той е загубил тази своя способност?

 

Досадницата – някои момичета смятат, че гаджето им трябва да е постоянно с тях. Според тях момчетата, които имат сериозна връзка, трябва да забравят хобитата си, приятелите си, дори роднините си. Те трябва да прекарват всяка свободна минута с любимата, защото имат нужда от това. Не, нямат! Момчетата имат нужда от свободно време и лично пространство, а не от досадна половинка!

 

Скандалджийката – има хора, които са истински щастливи само тогава, когато водят спорове. Жените, които обичат постоянно да вдигат скандали, определено не се харесат на мъжете. Кой човек би се радвал да съжителства с някой, който се кара за всичко? Ако не искате да загубите човека до себе си, спрете да правите от мухата слон и винаги да налагате мнението си!

 

Ревлата – определено на жените им е по-трудно да сдържат емоциите си, но това не означава, че трябва да плачете без причина и пред хората. Научете се да контролирате емоциите си, особено на обществени места.

 

Кифлата – представителите на силния пол харесват поддържаните жени. Но едно е една дама да полага грижи за външния си вид, съвсем друго е, когато седи часове наред пред огледалото и се гласи, без значение дали ще ходи до магазина или на среща с приятелки. Мъжете мразят да чакат, особено жени, които се контят. Затова се постарайте да се оправяте максимално бързо и да не карате околните да ви чакат.

 

Невъзпитаната – пияна и псуваща жена определено е доста грозна гледка. Не, че не трябва да консумирате алкохол или да се правите, че не знаете какво означава думата п****, просто трябва и при двете неща да се стараете да не преминавате границата на разумното. Пийте, но не се напивайте, използвайте обидни думи, но не псувайте като каруцарка! Мъжете не са очаровани от жени, които се държат като селянки!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
hilton_hilton
преди 10 години

Според мен тая статия ще има същия смисъл, ако се отнася и за :"Типовете МЪЖЕ, с които ЖЕНИТЕ НЕ искат да имат нищо общо " ;)

sapphire5
преди 10 години

ama obichat svirkite nali :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия