Добрият секс зависи от отношенията във връзката

2013-11-19 23:35:00
Добрият секс зависи от отношенията във връзката
Снимка: freedigitalphotos.net

Забелязала ли си, че напоследък сексуалното желание на гаджето ти е намаляло много в сравнение с твоето? Преди да си помислиш, че половинката ти вече не те намира за привлекателна, помисли си каква е вашата връзка. Сексуалният ви живот е пряк резултат от хармонията във връзката ви.

 

В сексуален аспект, жените могат да бъдат много несигурни. Ако гаджето ти не иска да правите толкова често секс, колкото преди, ти най-вероятно ще помислиш, че причината е в теб и че вече не го привличаш така, както преди.

 

Сега ще ти посочим някои от причините за влошения секс или по-скоро аспектите от връзката ви, които трябва да подобрите.

 

Липса на връзка по между си. Това е често срещан проблем, особено ако нещо се случи и свободното ви време бъде ограничено. Например, ако единия стане студент или започне работа, а другия все още е в училище, понякога се оказва голяма трудност. Времето, което прекарвате заедно е ограничено и спирате да си говорите толкова и да споделяте. Решението е да бъдете приоритет един за друг и да не се пренебрегвате за да може да имате време, което прекарвате заедно.

 

 

Комуникация. Когато една двойка загуби или не развива капацитета на това да можете да си говорите свободно, връзката се разпада от дълбочина. В основата на връзката е винаги да показвате любовта си и то по различен начин, да можете да си говорите спокойно и да нямате неразбирателства. Решението е да се изразяваш по начин, по който си личи любовта ти, да си говорите без да се обвинявате и да проявявате разбиране един към друг.

 

 

Караници. Всички двойки имат спречквания и понякога просто трябва да си създадете баланс. Идеята е да погледнете връзката си като цяло, чувството на задоволеност от секса не е малко нещо. Ако не се чувстваш добре, когато правите секс или не ти харесва, една от причините е именно, защото не знаеш дали искаш да си в тази връзка и не си сигурна.

 

Стрес. Ако ти или приятелят ти преживявате някакъв стрес, е абсолютно нормално да имате проблеми в секса. Това не значи, че не се обичате и вече никога няма да можете да правите секс като преди, просто е период. Ако имате трудности в училище или проблеми в семейството, преживяването на какъвто и да е силен стрес веднага се отразява на либидото.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия