Изобретиха лекарство против изневяра

2013-11-14 15:31:00
Изобретиха лекарство против изневяра
Снимка: freedigitalphotos.net

Британски учени от изследователския институт Кралица Мария към Лондонския университет изобретиха лекарство против изневяра. Според тях изневярата е биологично заложена на всеки мъж както и като при животните, които се стремят да имат сексуални контакти с всяка женска от техния вид.

 

Лекарството се нарича BRH и е разработено в три варианта, които отговарят на основните женски типове. Учените са ги нарекли „Белинда" – за блондинки, „Ребека" – за брюнетки и „Хизър" за червенокоски.

 

Лекарството е измислено така, че да се приема всеки ден от мъжа, като трябва да се редуват трите варианта („Белинда", „Ребека" и „Хизър") за да се създаде усещане, че притежава повече от една жена.

 

 

Този препарат не е опасен за здравето на мъжа. Приема се под формата на капсули, които се вкарват под кожата на ръката. В една капсула се съдържа BRH от трите типа жени за определено време.

 

Времето, което ще издържи капсулата, т. е. ще свърши препаратът, зависи от сексуалния нагон на партньора. Когато лекарството свърши в капсулата, тя може да се замени с нова.

Учените планират да направят лекарството и под формата на парфюм.

 

Направено е експериментално изследване на продукта и в него са участвали 2600 семейни двойки, които са се венчали преди не повече от година. Били са разделени на две групи, като на втората група е давано иновативното лекарство.

 

След 5 години е направено ново проучване, при което е установено, че 50% от двойките, които не са употребявали лекарството против изневяра са се разпаднали, а 10% от тях са били на границата на развод.

 

При втората група, които са употребявали медикамента, разводите са едва 15% и то по инициатива на жените в двойките.

 

Според британските учени, които са изобретили лекарството, мъжа има нужда от различни партньорки и това е естествена функция на организма. Според тях мъжете трябва да сменят партньорката си на всеки три години, за да не развият здравословни проблеми като отслабване на половата функция и депресия.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ivanznikolov
преди 7 години

да видим действа ли

Alchemist
преди 10 години

Ahahah da ne bi samo mujete da izneverqvat? Nerealnata prostotiq e taq statiq + ''lekarstvoto'' + ''uchenite''. What a bunch of idiots.

Hmm..Ahmm
преди 10 години

Не вярвам много много в това


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия