С кои мъже никога НЕ бива да правиш секс и защо?

2013-11-07 15:30:00
С кои мъже никога НЕ бива да правиш секс и защо?
Снимка: Dreamstime

Да правиш секс с непознат не е нещо похвално, но на доста хора им се е случвало поне веднъж в живота си. Все пак човек трябва да внимава на кого се отдава и трябва задължително да използва презервативи, за да се предпазва от болести, предавани по полов път. Всеки сам си преценява с кого да прави секс, но има няколко души, които трябва да избягвате, колкото и да искате да ги вкарате в леглото. Вижте кои са те:

 

 

Приятел на гаджето – като цялото хората НЕ бива да изневеряват, защото по този начин нараняват чувствата на половинката си. За съжаление, доста хора го правят, без да се съобразяват с това. Все пак не забравяйте, че приятелството е по-дълго от връзките и не бива да разваляте нечие заради една любовна авантюра. Нека приятелите на гаджето ви бъдат и вашите приятели, но нищо повече!

 

Брат на гаджето – това също не е особено добра идея. Докато има някакъв шанс с течение на времето двама приятели да си простят, то при братята нещата седят друго яче. Ако любовната ви авантюра бъде разкрита, то всички ще разберат какво сте вършили зад гърба на нищо неподозиращото момче. Тоест родителите на гаджето ви определено няма да искат да ви виждат повече!

 

Гадже на приятелка – както вече споменахме приятелството е по-дълго и здраво от връзките. Затова наистина няма смисъл да го рискувате. А и ако нещата помежду ви се получат ще развалите взаимоотношенията помежду си и ще загубите своята приятелка. В днешно време е трудно да се намери човек, на когото може да се довериш, затова по-добре потърси друг мъж, по-лесно е, отколкото да си намериш друга вярна приятелка.

 

Съученик – може да ви се струва много готино да ходите на даскало и да прекарвате часове наред с гаджето си, но след време ще ви омръзне и ще съжалявате. А и когато се разделите /не, че е задължително това да се случва, но е много възможно!/ ще ви бъде некомфортно да се виждате всеки ден за по няколко часа. Затова по-добре си изберете гадже от друго училище или поне от друг клас. Така пак ще се засичате често, но няма да сте постоянно заедно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия