Какъв секс не харесват мъжете?

2013-03-11 11:48:00
Какъв секс не харесват мъжете?
Снимка: Dreamstime

Един човек е истински щастлив, когато има верни приятели, сериозна връзка и прави задоволителен секс. А, за да води здравословен сексуален живот, той трябва да НЕ бъде егоист и да се грижи както за своето удоволствие, така и за това на партньора си. Има някои неща, които мъжете и жените не харесват в леглото. Вече споменахме по какво не си падат дамите, но вижте кои са нещата, които се не нравят на представителите на силния пол:

 

Секс по график – има жени, които не правят секс през седмицата, защото стават рано за работа. Да, но това не е извинение, ако наистина изпитвате влечение към партньора си. Сексът трябва да се прави тогава, когато имате възможност и желание. При положение, че правите секс само почивните дни, то излиза, че го правите не повече от 3-4 пъти месечно, особено ако единият уикенд нямате възможност заради цикъла ви. Няма да ви стане нищо, ако спите 30 минути по-малко, все пак ще заспите с усмивка на лицето, благодарение на страхотния секс, който сте правили.

 

 

Секс с властваща жена – понякога мъжете имат нужда да бъдат в леглото с господарка, но понякога! Не прекалявайте с насоките, защото всяко нещо си има граници. Поемете контрола в свои ръце, но не се превръщайте във властваща жена. Все пак мъжът е мъж и ако му отнемете изцяло възможността да „командва“ по време на секс, в съвсем скоро време ще загуби самочувствието си и това ще се отрази пагубно на сексуалния му живот.

 

Еднообразен секс – за да бъдете доволни в леглото, трябва да разнообразявате сексуалния си живот. Не правете секс в една и съща поза и не следвайте всеки път един и същи сценарии. Разнообразявайте местата, където правите любов, позите, начинът и т.н.

 

Секс с пасивна жена – някои жени имат навика да лягат в леглото и да чакат партньорът им да свърши. Те не изпитват кой знае какво удоволствие от секса и не смятат, че трябва да полагат някакви усилия. Да, но това отблъсква мъжете! Никой представител на силния пол не иска да бъде с жена, която лежи като надуваема кукла. Затова не бъдете пасивна, покажете му, че ви харесва сексът, който правите и се постарайте да бъдете по-активна, а не да лежите и да чакате наготово.

 

Секс с чистница – има дами, които държат изключително много на личната си хигиена. Но понякога това се превръща в мания, която отблъсква мъжете. Не изисквайте от партньора си да си вземете душ преди секс и да се измиете веднага след него. Това определено убива удоволствието на мъжа от случилото се.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

'Е те такова животно няма' С достатъчно алкохол и междувидовия може да ни хареса.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия