От какво се възбуждат мъжете? (+ 18)

2013-11-04 16:30:00
От какво се възбуждат мъжете? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Всеки човек се възбужда от различни неща. Особено голяма разлика има при мъжете и жените. Ако си жена и се интересуваш кои са нещата, които възбуждат половинката ти, прочети статията докрай:

 

Секси бельо – много мъже твърдят, че леко облечената жена е в пъти по-секси от напълно съблечената. Причината е във фантазията на мъжете. Те обичат да си представят повече, отколкото да виждат „голата истина“. Затова, ако искаш наистина да възбудиш максимално гаджето си, облечи си бельо, което е подходящо за правене на секс. Представителите на силния пол умират от кеф, когато имат възможност да отместят гащите настрани по време на секс, вместо да ги свалят. Специалистите препоръчват да забравиш за прашките, особено за тези, които са в розово, синьо, сиво или лилаво. По-добре си сложи дантелено бельо, което се отмества лесно. Повечето жени смятат, че мъжете обожават прашки, но истината е, че в последно време те не са им любимото бельо.

 

 

Секси дрешки – както бельото, така и дрехите трябва да са секси. Не е нужно дрехите ти да бъдат оскъдни, за да възбудиш гаджето си. Просто трябва да знаеш какво да облечеш. Опитай с прилепнали по теб дънки и леко разкопчана риза. Ако си си вкъщи може да си сложиш дълга тениска, която едва да покрива дупето ти.

 

Мръснишки думи – тук трябва да бъдеш внимателна и да не се увличаш. Мъжете обичат да им шепнат мръсни думи в ухото, но все пак трябва да бъде с мярка. Най-много се възбуждат, когато любимата им долепи устни до ухото им по време на парти, дискотека или в такси и започне да им шепне какво ще направи с тях, когато останат насаме. Пъшкане по време на секс – повечето хора издават звуци, докато правят любов, но има и такива, които си мълчат. Хубаво е да се отпуснете и да стенете по време на секс, защото това действа адски възбуждащо на мъжете.

 

Външният вид – въпреки че голяма част от хората твърдят, че характерът е по-важен от външния вид, истината е, че мъжете харесват красивите жени. Походката, страстният поглед, плътните устни, големите гърди и тънката талия определено възбуждат мъжете.

 

Ядосана жена – никой не обича скандалите, но мъжете се възбуждат, когато половинката им е ядосана. Причината е в повишаване адреналина на жените, които дишат учестено и гърдите им се повдигат по-високо, а очите им святкат, когато са ядосани.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия