Как да правите секс по-дълго време? (+ 18)

2013-03-14 11:45:00
Как да правите секс по-дълго време? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Повечето мъже смятат, че колкото по-дълго време правят секс, толкова по-доволна ще остане партньорката им. Никоя жена не обича двуминутния секс, но и са малко тези, които обичат да прекарват часове наред в леглото.

 

Колкото повече се притеснявате дали ще издържите дълго или не, толкова повече се увеличава шансът да се провалите. Едно от нещата, които ще ви помогне да правите достатъчно продължителен и качествен секс, е спокойствието. Напрежението и стресът са в състояние да ви попречат да водите задоволителен сексуален живот, затова се опитайте да живеете максимално спокойно.

 

 

Има няколко техники, които могат да ви помогнат да удължите сексуалния акт. Като за начало трябва да разберете как функционира тялото ви и как протича възбудата. С течение на времето ще се научите кога да забавите темпото, за да може да се контролирате и да отложите оргазма. Другото, което оказва влияние на продължителността на секса, е чувствителността на пениса. Когато тя намалее, ще ви е нужно значително повече време, за да се възбудите и да свършите.

 

Вижте няколко техники, които ще ви помогнат да подобрите сексуалния си живот:

 

Редовна мастурбация – ако искате да снемате стреса от себе си и в същото време да повишите сексуалната си издръжливост – започнете да мастурбирате редовно. Не се притеснявайте, в това няма нищо лошо или срамно, стига да не започне да ви пречи на сексуалния живот. Целта е да се чувствате по-спокойни и да сте по-издръжливи в леглото, а не да замените сексуалните ласки с партньора със самозадоволяване.

 

Използване на секс играчки – когато един мъж използва секс играчки, за да задоволява интимната си партньорка, той все още е възбуден, но въпреки това се отдалечава от кулминацията. Това е идеална възможност да се разсеете, стига двамата да нямате нищо против секс играчките.

 

Техника „Старт и стоп“ - идеята е да се стимулира пенисът почти до еякулация, а след това да се спре, за да падне нивото на възбуда. Хубаво е упражнението да се прави 3-5 пъти по време на секс. След около месец ще забележите подобрение в сексуалната си издръжливост.

 

Снимка: Dreamstime

 

Техника на притискане – малко преди кулминацията, мъжът трябва да спре стимулирането и да стисне основата на пениса си с палеца и показалеца. Натискът трябва да бъде силен, за да се намали напрежението и да се върне обратно еякулацията.

 

Използване на презервативи – повечето мъже не обичат да използват кондоми и затова правят всичко възможно да убедят партньорката си да мине на противозачатъчни. Факт е, че при някои мъже презервативите убиват страстта, но ако имате проблеми в леглото, може би, ще ви бъдат от полза. Струва си да опитате!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия