Какво намират жените у мъжете за секси?

2016-11-09 10:10:00
Какво намират жените у мъжете за секси?
Снимка: Dreamstime

Повечето мъже смятат, че жените харесват само красиви мъже, които имат добре оформени тела и умеят да съчетават дрехите си. Всъщност дамите намират съвсем други неща за привлекателни. Виж няколко от тях, за които не си предполагал:

 

Пот – сигурно ти се струва странно, но представителките на нежния пол обожават потните мъже. Те не гледат спорт заради самата игра, а заради потта, която се лее от спортистите. Това не означава, че дамите харесват неподдържаните мъже. Потта е секса по време на спорт или физическа работа, а не когато сте по магазините или по време на официална вечеря, например.

 

 

Защо жените си падат по мъжката пот?

 

В нея се съдържат съединения, които действат на женските хормони и водят до възбуда. Ако искаш да впечатлиш някое момиче, отидете заедно на фитнес, покажи й тялото си и се изпоти хубаво.

 

Очила – няма спор, че те придават интелигентен външен вид на всеки един човек, а жените намират умните мъже за секси. Еволюцията кара дамите да търсят най-добрата половинка, а интелектът определено е важен при такъв избор.

 

Белези – раните и старите белези винаги са били интересни на жените. Те обичат да питат какво ти се е случило и с интерес слушат историите, които им разказваш. Дамите подсъзнателно асоциират белезите със здраве и смелост. Разбира се, жените не харесват мъже, които се бият или се държат грубо с останалите, затова не й разказвай измислени /или реални/ истории за боеве по дискотеките и т.н.

 

Не се заблуждавай, че само красивите мъже по списанията и билбордовете са сексапилни. Всеки човек носи сексапила в себе си, просто не всеки знае какво точно се харесва от дамите. Затова винаги имай самочувствие, не спирай да се усмихваш и ще видиш как никога няма да се оплакваш от липса на интерес от страна на нежния пол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
arsenalllbaby
преди 11 години

" Пот сигурно ти се струва странно, но представителките на нежния пол обожават потните мъже. ТЕ НЕ ГЛЕДАТ СПОРТ ЗАРАДИ САМАТА ИГРА, а заради потта, която се лее от спортистите. "

koshtramba
преди 11 години

Хахаха, белези... 100% ! :X


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия