Няколко тайни, които мъжете не искат да споделят на жените

2013-10-17 12:44:00
Няколко тайни, които мъжете не искат да споделят на жените
Снимка: Dreamstime

И мъжете, и жените имат неща, които не споделят със своите половинки по една или друга причина. Като цяло представителките на нежния пол са по-емоционални личности и на околните им е по-лесно да се ориентират какво мислят и чувстват /или поне така си мислят!/. Но какво се случва в главата на мъжете? Знаете ли кои са нещата, които те не споделят на своите половинки? Ако се интересувате от отговора на този въпрос, прочетете статията и разберете:

 

Мъжете не се интересуват дали приятелката им има чувство за хумор – докато голяма част от дамите търсят партньор, който носи на шеги и знае как да се забавлява, за представителите на силния пол е по-важно приятелката му да изглежда добре, да е умна и да жъне успехи. Другата причина, поради която мъжете не си търсят половинка с чувство за хумор, е защото смятат, че като цяло дамите не са забавни. Според специалистите причината е в тестостерона. Доказано е, че хуморът идва от агресията и затова мъжете имат два пъти повече чувство за хумор. Факт е, че мъжките шеги често са груби и подигравателни, но въпреки това са смешни. Жените внимателно подбират нещата, които казват и поради тази причина често разказват шеги, които не са смешни или истории, които биха развеселили само хората, които са присъствали на случилото се. Не се притеснявайте, ако ви е трудно да забавлявате мъжете около вас, те наистина не държат на чувството ви за хумор. Имате много други качества, с които може да ги впечатлите.

 

 

Мъжете лъжат, за да правят секс – напълно разбираемо е защо един мъж никога не би споделил това на една жена. Все пак кой би имал сериозни взаимоотношения или би правил секс за една нощ с човек, който целенасочено лъже, за да си осигури креватни изживявания?

 

Мъжете се притесняват, когато правят секс с нова жена – въпреки че представителите на силния пол са склонни да използват лъжи, за да вкарат едно момиче в леглото, те се страхуват как ще се представят. Но никога няма да си признаят. Може мъжете да изглеждат самонадеяни и с изключително много самочувствие, особено когато става въпрос за секс, но истината е, че често те се притесняват повече, отколкото жените.

 

Мъжете си мислят за какво ли не, само и само да не свършат бързо - никой представител на силния пол не иска да се изложи в леглото. Бързото свършване е характерно за тийнейджърите, но се случва и при някои по-зрели мъже. За да се справят с този проблем, голяма част от господата си мислят за странични работи, за да се разсейват. Например, какво трябва да свършат утре, какво трябва да променят в характера си или си припомнят някоя неприятна случка, която определено не ги възбужда. Внимавайте обаче да не се престараете и да загубите ерекцията си.

 

Мъжете обичат повече майка си, отколкото приятелката си – нормално или не, нещата седят по този начин. Почти всички мъже са адски привързани към жената, която ги е дарила с живот, която ги е отгледала, възпитала и ги е направила това, което са в момента. Но избягват да говорят на тази тема и не си признават, че са „мамини синчета“. Не, че в това има нещо лошо /стига да е в границите на разумното, разбира се/. Ако една жена иска да има здрава връзка с любимия си, то тя трябва да е в добри взаимоотношения с неговата майка, в противен случай рискува да го загуби.

 

Мъжете губят интерес, когато правят секс с една жена – тази новина определено няма да се хареса на представителките на нежния пол. За съжаление, обаче, важи за голяма част от мъжете. Когато човек постигне целта си, той се успокоява и вече не полага такива усилия. В началото на всяка една свалка мъжете се раздават – пращат цветя, любовни SMS-и, държат се мило и т.н. С течение на времето обаче те променят своето държание. Това не означава, че стават лошо. Просто вече се държат по друг начин, който не се харесва на повечето жени. Докато в началото е имало любовни послания и SMS-и, сега по-скоро съобщенията са свързани с неща от бита, което определено не е романтично.

 

Мъжете също обичат комплиментите – сигурно ще ви се стори странно, но господата също обичат да чуват хубави неща за себе си. Затова, момичета, не пестете думите си. Кажете му, че харесвате новата му прическа, че дънките му седят адски секси, че е най-милият човек, когото познавате и т.н. Няма значение какъв комплимент ще му направите, важното е да е истина и да е от сърце.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия