От какво се възбуждат най-много мъжете? (+ 18)

2013-10-10 13:00:00
От какво се възбуждат най-много мъжете? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Доказано е, че мъжете и жените се възбуждат от различни неща. Затова е хубаво двата пола постоянно да се информират какво се харесва на тяхната половинка. Ако не сте от хората, които питат директно и смятат, че тези теми не са подходящи за разговор, то ще трябва да достигнете до отговора сами. Най-лесно ще ви бъде, като търсите информацията в интернет. С днешната статия ще помогнем на дамите, които ще разберат кои са нещата, които подлудяват представителите на силния пол:

 

Еротични танци – не всички момичета обичат да танцуват горещи танци, но това е една наистина добра възможност да възбудиш гаджето си максимално бързо. Трябва обаче да наложиш правила. Кажи на половинката си, че може да те гледа, но не може да те пипа. Ако все пак се опита, измъкни се и му напомни правилата. След няколко минути сама ще установиш, че гаджето ти е по-възбудено от всякога. А как ще продължат нещата по-натам, решаваш сама.

 

 

Мастурбация – повечето мъже и жени се задоволяват, когато нямат сериозен интимен партньор. Но какво ще кажеш да се докосваш пред погледа на гаджето си? Звучи ли ти перверзно или напротив? Сигурно си мислиш, че приятелят ти няма да е доволен, че сама си доставяш удоволствие, но е факт, че повечето мъже се възбуждат адски много, когато гледат приятелката си как мастурбира. Ако не се притесняваш от чуждо присъствие по време на самозадоволяване, позволи на половинката ти са гледа случващото се от първи ред.

 

Стриптийз – не е нужно да си професионална стриптийзьорка, за да доставиш удоволствие на гаджето си. Това, което ти е нужно, е подходяща музика, секси дрешки и много настроение. Запомни, че колкото по-бавно сваляш дрехите от себе си, толкова по-бързо ще възбудиш гаджето си. Мъжете обичат да си фантазират и го правят доста добре, когато не си напълно гола. Тук важи същото правило като с танците – само гледане, без пипане.

 

Огледала – как ти звучи да виждаш всичко, което се случва, докато правиш секс? Това се харесва както на мъжете, така и на жените. Ако искаш да изненадаш приятно гаджето си, намери място, където има достатъчно голямо огледало, даващо ви възможност да се гледате от няколко различни ъгъла. При положение, че нямаш такова у дома, отидете на хотел и изрично помолете за стая с огледало на тавана или поне на гардероба.

 

Мръсни думи – ако си от момичетата, които не се притесняват да изричат мръсотии на глас, то определено ще успееш да възбудиш гаджето си доста бързо. Мъжете обичат да слушат вулгарни неща, нашепвани тихо в ухото им. Разбира се, трябва да подбираш внимателно думите си, за да не кажеш нещо, което ще му се стори по-скоро отблъскващо, отколкото възбуждащо.

 

Орален секс – няма мъж, който да не обича да му правят орален секс. Някои жени се дърпат и са против това, но повечето нямат проблем. Хубаво при оралния секс е, че не ти трябва опит. Каквото и да правиш, приятелят ти винаги ще е доволен. Разбира се, няма нищо лошо да научаваш нови неща и да четеш за техники, които може да му приложиш, но ако не ти се занимава с такъв вид усъвършенстване, прави това, което можеш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия