Как да разкриеш чувствата си?

2013-06-02 10:00:00
Как да разкриеш чувствата си?
Снимка: sxc.hu

Ако вече седмици наред се виждате с момчето/момичето на мечтите си, но все още не сте събрали куража да му/ѝ разкриете чувствата си, може би е време най-накрая да преодолеете притесненията си и да направите нещо по въпроса. Тъй като много добре знаем колко изнервящо и смущаващо е това, предлагаме ви няколко прости стъпки, които да следвате, когато възнамерявате да признаете чувствата си пред някого.

 

 

Тествайте го/я

 

Преди да излеете цялото си сърце пред някого, трябва да сте сигурни, че той/тя е готов/а за това. Така не само ще спестите собственото си неудобство, но и няма да накарате обекта на чувствата си също да се почувства некомфортно.

 

Флиртувайте, закачайте се и се шегувайте. Ако той/тя ви отвръща със същото, най-вероятно и двамата сте на една вълна. Страхотно! Ако пък ли не – по-добре е да не избързвате с разкриването на чувствата си.

 

 

Използвайте езика на тялото си

 

В много случаи езикът на тялото може да казва много повече, отколкото думите, които изричате. Научете се да го използвате правилно. Усмихвайте се и поддържайте по-продължителен контакт с очите. Така ще покажете на обекта на чувствата си, че изпитвате силен интерес и влечение към него.

 

На следващия етап пробвайте да го/я докоснете уж неволно по ръката, докато разговаряте. Отместете нежно косата от лицето ѝ. Ако той/тя не се отдръпне и не ви погледне с недоумение, значи вероятно ви дава зелена светлина.

 

 

Кажете го направо

 

Най-сигурният начин да разкриете чувствата си пред някого, е просто да му го кажете. Не е задължително (даже не е препоръчително) да го направите по супер строг и сериозен начин. Вместо това заложете на нещо по-невинно, като например – споделете му/ѝ какво харесвате в него/нея или пък колко добре се чувствате в компанията му/ѝ.

 

Така по изключително ненатрапчив начин ще му му/ѝ покажете, че изпитвате по-сериозно чувства и намерения. По неговата/нейната реакция ще познаете, дали и той/тя таи същото към вас.

 

Снимка: sxc.hu

 

И накрая...

 

Не се отчайвайте, ако вашият/вашата възлюбен/възлюбена не споделя чувствата ви. В крайна сметка не е дошъл края на света. Има още много други момчета/момичета, които заслужават вашето внимание. Горе главата!

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
darito
преди 10 години

ами да но ако те отблъсне

SpiritInBlack
преди 10 години

The best way is not to make a big deal out of it ;p

shadygirl
преди 10 години

da naistina... Gore glavata!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия