5 правила за успешна първа среща

2013-05-26 22:00:00
5 правила за успешна първа среща
Снимка: Dreamstime

Първите срещи с представител на срещуположния пол са едно от най-изнервящите и притеснителни неща за тийнейджърите. Какво да си облечете, как да се държите, какво да говорите – вероятно всички вие поне веднъж през живота си сте си задавали тези въпроси. Ето защо, за да ви накараме да се успокоите и да се почувствате поне малко по-уверени, ние ви предлагаме нашите 5 прости правила за успешна първа среща:

 

 

Облечете се секси, но удобно

 

Когато излизаме на първа среща с някого, всички ние се стремим да изглеждаме по възможно най-добрия начин. Това е напълно нормално и разбираемо. Никога обаче не забравяйте, че трябва да се чувствате и удобно.

 

Ултрависоките токчета може и да са адски секси, но ако се спъвате с тях на всяка втора крачка, по-добре оставате тези обувки у дома и заложете на нещо по-ниско. Също така подберете дрехите си според мястото, на което отивате, за да не се чувствате нелепо – като твърде нагласени или пък точно обратното, като прекалено неглиже.

 

 

Не закъснявайте

 

Да, това звучи очевидно, но истината е, че много от нас често го забравят. Ако накарате човека, с когото се срещате, да ви чака твърде дълго, той най-вероятно ще си помисли, че не се интересувате от него.

 

Затова, постарайте се винаги да сте малко по-рано на мястото на срещата ви, за да имате няколко минути за попадане в непредвидени ситуации. Ако все пак нещо се случи и ви се наложи да закъснеете с повече от 10-15 минути, обадете се и предупредете предварително за това. По-късно, разбира се, можете да се реванширате за закъснението си. Сами решавате как. :)

 

 

Говорете, но и слушайте

 

Няма нищо лошо в това да разказвате за себе си. Много внимавайте обаче да не се увличате. Говорете, но и изслушвайте мъжа/жената, с когото/която сте на среща. Споделяйте свои лични преживявания и интереси, но винаги давайте шанс и на човека отсреща да каже по нещо.

 

Ако той/тя се окаже твърде срамежлив или неразговорлив, насърчавайте го/я да говори, като му/ѝ задавате въпроси. Така по категоричен начин ще му/ѝ покажете, че се интересувате от него/нея.

 

Снимка: Dreamstime

 

 

Усмихвайте се

 

Дори и притеснението да ви е завладяло изцяло, никога не забравяйте да се усмихвате. Така не само ще изглеждате по-красиви, но и ще покажете на човека, с когото се срещате, че компанията му ви е приятна – едва ли съществува по-хубав комплимент от това.

 

 

Никакъв секс на първа среща

 

Въздържайте се от секса на първа среща, особено ако сте жена. В противен случай не само ще си спечелите лошо име, но и вероятно ще накарате мъжа, с когото се виждате, да ви възприеме само и единствено като сексуален обект.

 

Колкото и силна да е химията между вас, колкото и да ви се иска да се хвърлите в леглото на обекта на чувствата си, не правете това на първата среща. По-добре изчакайте, опознайте се, вижте дали си допадате и чак тогава се отдайте на по-интимни занимания.

 

Снимка: Dreamstime

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 10 години

Мене ми е интересно дали раличка е още детствена, че като и гледам статиите...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия