5 плюса на летните забивки

2013-05-30 20:00:00
5 плюса на летните забивки
Снимка: sxc.hu

Необвързани сте, вече сте планирали лятната си почивка с приятелки и нямате търпение да се доберете до морския бряг. Страхотно! Вероятно вече мечтаете за щури купони и забавления под парещите лъчи на лятното слънце, а защо не и за... мимолетна забивка с някой невероятен сладур. Колебаете се дали подобно нещо е добра идея? Вижте какви са петте най-големи плюса на летните забивки по време на почивка:

 

 

Тръпката

 

Несъмнено в подобни кратки любовни авантюри има тръпка, която е способна да ви завладее изцяло, да ви разтърси и да ви държи влага още дълго време. След като сте необвързани и нямате човек до себе си, няма нищо лошо в това да потърсите малко неангажиращи забавления – кой знае, може би дори ще успеете да намерите своя нов партньор.

 

 

Липсата на задължения

 

Поддържането на любовни взаимоотношения с един човек винаги изисква редица компромиси и задължения. Чарът на мимолетните летни забивки е в това, че от вас не се изисква нищо. Важното е единствено да се наслаждавате на момента. Когато нещо не ви харесва – просто ставате и си тръгвате, тъй като по никакъв начин не сте обвързани с човека, с когото се срещате.

 

 

Възможността да научите нещо ново

 

Всяка връзка, макар и мимолетна, ни обогатява малко или много. Лятната авантюра е перфектния начин да развиете емоционалната си интелигентност, а защо не и да научите някоя нова техника на целуване, с която да подлудите следващия си партньор.

 

 

Самочувствието

 

Едва ли някой може да го отрече – летните забивки неимоверно повдигат самочувствието и ви карат да се чувствате по-добре. Всеки обича да бъде харесван и желан. Ето защо вниманието, насочено към вас, ще повиши самооценката ви и ще ви върне увереността, че сте страхотни. Кой е казал, че трябва да си имате гадже, за да се чувствате щастливи и желани?

 

Снимка: sxc.hu

 

Спомените

 

Не на последно място мимолетните авантюри по време на почивка често оставят незабравими спомени за цял живот. Винаги ще ви е приятно да се сещате за невероятния грък, с когото сте се срещнали на Халкидики и сте прекарали пет романтични дни край морските вълни. Когато някой ви попита, откъде знаете пет изречения на гръцки, ще имате какво да му разкажете.

 

 

Важно: Колкото и приятни да са летните забивки по време на почивка, винаги помнете, че едва познавате човека, с когото се срещате. За по-голяма сигурност поне първоначално избирайте по оживени места за срещите ви. Сами решавате докъде ще стигнете с обекта на мимолетните ви влечения. Ако обаче решите да се хвърлите в леглото му, никога не забравяйте предпазните средства!  

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
analgin
преди 11 години

много поощряваща статия , може през септември да се пусне някаква във връзка с нежеланите бременности или болестите предавани по полов път


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия