Ако ще забивате мацки, правете го в слънчеви дни

2013-02-02 15:30:00
Ако ще забивате мацки, правете го в слънчеви дни
Снимка: sxc.hu

Чудите ли се защо онова красиво момиче, което срещнахте на автобусната спирка вчера не ви даде телефонния си номер, въпреки че положихте огромни усилия да я свалите и през цялото време използвахте най-чаровната си усмивка? Може би причината не се крие в самите вас, а в мрачното време, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че метеорологичните условия са един от съществените фактори за успешни свалки. До този извод стигнали френски учени, които провели експеримент с няколко красиви млади мъже, чиято задача била да заговарят случайни жени по строго определен сценарий и накрая да им поискат телефонния номер.

 

Изследването се провело в няколко различни дни от месеците май и юни в два морски града на Франция. Във всеки от дните времето било или слънчево, или облачно (но не дъждовно), а температурата варирала между 18 и 22 градуса по Целзий.

 

Мъжете, чиято възраст била около 20 години, заговаряли случайни млади жени във времевия диапазон между 9:00 ч. сутринта и 13:00 ч. на обяд с думите: „Здравей. Казвам се Антъни. Искам просто да ти кажа, че си наистина красива. Трябва да отида на работа този следобед, затова се чудех дали би ми дала телефонния си номер. Така по-късно ще мога да ти се обадя, за да се разберем да пийнем по нещо някъде”.

 

Оказало се, че в слънчевите дни мъжете получават около 20% положителни отговори. В мрачното време обаче жените давали своите телефонни номер едва в 13,9% от случаите.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

Здравей. Казвам се Антъни. Искам просто да ти кажа, че си наистина красива. Трябва да отида на работа този следобед, затова се чудех дали би ми дала телефонния си номер. Така по-късно ще мога да ти се обадя, за да се разберем да пийнем по нещо някъде.Във Франция да се казваш Антъни е проблем, няма да се навият


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия