На една жена са й нужни поне трима мъже, за да бъде истински щастлива

2013-04-22 15:33:00
На една жена са й нужни поне трима мъже, за да бъде истински щастлива
Снимка: Dreamstime

За да бъде една жена истински щастлива, тя трябва да има трима мъже до себе си. Съвременната дама има разнообразни интереси, пълна е с енергия и трудно може да споделя свободното си време с един-единствен мъж. Или поне няма да му бъде вярна ... всеки ден.

 

 

В последно време се наблюдават жени, които постоянно се лутат, търсейки своята идеална половинка. В един момент те се отказват да търся принца на белия кон и намират личното си щастие в това да бъдат сами. Сами, а не самотни! Днешните представителки на нежния пол са енергични, самостоятелни и променящи се личности. Нямат нищо общо с жените от преди години.

 

Според психолозите всяка една жена трябва да се приеме такава, каквато е и да се обича, за да може и околните да я ценят и уважават. За съжаление, в последно време развитието на мъжете изостава от това на жените и представителите на силния пол не могат да задоволят потребностите на съвременната жена.

 

Една жена ще бъде истински щастлива, ако има трима различни мъже около себе си, като не става въпрос за интимни взаимоотношения. Различните мъже обогатяват живота по различен начин и в това няма нищо лошо. Не е притеснително, ако една жена разхожда кучето си със съседа и си говори с него на тема „животни“, чати с бившето си гадже в интернет и флиртува със симпатичния продавач в кварталния магазин.

 

В един момент може да усетите, че между вас и един многото мъже за компания се заражда нещо. Вместо да се притеснявате за случилото се, радвайте се, може би, това е вашата идеална половинка, която търсите толкова дълго време.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия