Често допускани грешки при онлайн флирта

2012-02-02 00:36:00
Често допускани грешки при онлайн флирта

Най-лесно е човек да завърже ново запознанство в интернет пространството. Но това, че не се вижда лицето ти (освен на снимки, ако изпратиш такива), не означава, че си застрахован от грешки. Вижте какво грешат най-често мъжете, които свалят някоя дама в интернет:

1. Използват ненужни клишета - за да се харесате на някого, трябва да бъдете оригинален и различен. Забравете за клишираните въпроси и фрази, които са омръзнали на всеки. Използвайте своето въображение и не забравяйте за хумора си, който се харесва на жените.

2. На снимките винаги си сам - когато човек си прави профил в сайт за запознанства или на друго място, където ще търси своята половинка, той трябва внимателно да подбира снимките си. Хубаво е на повечето от тях да бъде в компанията на някого и да си личи, че се забавлява и е доволен от живота, който води. Дамите не биха се впечатлили от мъж, който на повечето снимки е сам и усмивката не е на лицето му. Също така е хубаво да няма много снимки с различни жени, за да не се създаде погрешно впечатление у девойката, която харесвате.

3. Разговаряте онлайн - след няколко разговора в интернет, постарайте са да й вземете телефона и да чуете гласа й. Няколко телефонни разговора и срещата скоро ще бъде реалност. Не бавете нещата, защото жените не обичат да чакат и не им харесва, когато не усещат заинтересованост от страна на мъжа.

4. Снимките не са добри - освен, че е хубаво да не сте сам на повечето снимки, постарайте се те да ви показват в добра светлина - усмихнат, доволен, спретнат и т.н. Повечето представителки на нежния пол гледат всякакви детайли на снимките ви, които вие не виждате на пръв поглед. Забравете за снимките, направени със самоснимачката на телефона и за тези, чиито фон са банята, тоалетната, леглото и т.н.

5. Директно казвате, че сте на лов - никое момиче няма да остане доволно, като разбере, че сте в този сайт, само за да намерите половинката си. Всеки знае, че това е причината да се регистрирате, но не е нужно да бъдете директни. Не говорете какво харесвате, какви жени търсите и т.н. Също така се постарайте да пишете граматически правилно, защото жените не харесват неграмотните мъже.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия