Какво да правиш, ако най-добрият му приятел не те харесва?

2013-04-16 15:31:00
Какво да правиш, ако най-добрият му приятел не те харесва?
Снимка: Dreamstime

Връзките не винаги са трайни, но има приятелства, които са до живот. В най-добрия случай вашето гадже може да стане приятел с хората край вас и вие с неговата дружина. Но има опасност в началото на връзката ви неговият най-добър приятел да е подозрителен към вас и дори открито враждебен.

 

Трябва ли да търпите грубо отношение от него? Не. Трябва ли го разкарате от живота на вашия мъж от страх да не повлияе на връзката ви? Не. Това, което трябва да направите е да се държите достойно и разумно и да се опитате да „счупите леда" между вас и другия мъж.

 

 

Ето и какво можете да направите в ситуация, в която душевният брат на вашата половинка е решил, че не ви харесва:

 

Бъдете великодушни

Опитайте се да разберете, че гаджето ви прекарва доста време с приятеля си и се познават много преди вие да се срещнете. Така че, е някак логично неговият авер да изпитва известна ревност, тъй като вие вече сте важен човек за него и искате да прекарвате повече време с половинката си. Ревността е още по-голяма, ако засегнатият приятел е самотник и няма гадже. Така той хем ревнува дружката си, хем ревнува от това, което има между вас, а той няма в живота си.

 

Така че оставете гаджето си да се вижда с най-добрия си приятел, да си прави покер вечери или мъжко излизане. Покажете на неговия другар, че не искате да го откъснете от него.

 

Подгответе си „домашното"

Колкото и да ви обича половинката ви, той ще има нужда и от мъжка компания. Ще рита футбол, ще гледа футбол, ще рови по колата си и това в мъжка компания. За да спечелите вниманието на най-доброя му приятел, трябва да го изненадате.

 

Вместо да ходите на пазар по кафета, когато гаджето ви прави своите „мъжки дейности", опитайте да се включите в тях. Научете повече за любимите му отбори или за хобитата му „по мъжки". И когато имате възможност, се намесете в разговора, така че да блеснете. Това със сигурност ще накара мъжете около вашия любим да преосмислят мнението си за вас и дори ще им станете любопитна, което си е малка победа.

 

Бъдете ведра и демонстрирайте чувство за хумор

Когато сте тримата или още повече, заобиколена от негови приятели, не сваляйте усмивката от лицето си. Шегувайте се с тях, откликвайте на техните шеги. Никога не му се карайте публично, че е избрал да бъде с тях , а не с вас в дадена ситуация и така ще си изградите положителен имидж на една широкоскроена жена, която не желае да върже на каишка у дома гаджето си.

 

Направете нещо специално

Ако най-добрият приятел на гаджето ви все още е подозрителен, може би е време да го изненадате приятно. Например, ако скоро има рожден ден, предложете на любимия си да му организирате някакво парти. Това определено ще ви спечели точки.

 

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия