Проблем: той заглежда други жени

2013-04-14 18:00:00
Проблем: той заглежда други жени
Снимка: sxc.hu

Едва ли съществува жена, която да не се е сблъсквала с проблема на твърде шарещите наоколо очи на нейния партньор. Дали обаче наистина е толкова лошо гаджето ти да се заглежда по минаващите край него представителки на нежния пол?

 

Със сигурност да държиш нежно за ръка своя приятел, а междувременно той да хвърля око на русокосата красавица, пресища улицата, не е най-приятната ситуация, в която можеш да попаднеш. Но задай си въпроса, не се ли загледа по нея и ти?

 

 

Нека си го признаем честно. Когато видим някой красив човек, без значение дали става въпрос за мъж или жена, всички ние се заглеждаме – дали от любопитство, дали от желание все пак да му намерим някакъв недостатък или просто от необходимост да посъзерцаваме нещо красиво, това е без значение. Важното е, че го правим, макар понякога и да е несъзнателно.

 

Няма как красотата да остане незабелязана. Да се заглежда по красивото е естествена реакция на всяко човешко същество, просто така сме устроени и няма смисъл да се виним за това.

 

Стига твоят приятел да спазва правилото: „Можеш да гледаш, но не и да пипаш”, всичко е наред. В крайна сметка, той е избрал теб от всички останали жени на този свят и това трябва да ти е достатъчно, за да повярваш, че насочените му към други нежния създания погледи са напълно невинни.

 

Избягвай скандалите и не прави от мухата слон. Ако ти се струва, че очите на твоя любим шарят твърде много и ти става неприятно от това, обясни му го, но съвсем нормално и без да повишаваш тон. В случай, че това не подейства, пробвай и ти да се заглеждаш по минаващите край вас красиви мъже, за да му покажеш как те кара да се чувстваш. Може би тогава той ще осъзнае грешките си и ще положи усилия да се промени.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

Проблем е ако заглежда други мъже.

kayns
преди 11 години

"Когато видим някой красив човек, без значение дали става въпрос за мъж или жена, всички ние се заглеждаме"-аз лично мъжете много-много не ги забелязвам и никога не съм можел да кажа дали един мъж е хубав или не.И бих предпочел приятелката ми да се заглежда по мъже отколкото по жени и да ми разправя колко била хубава тая или оная :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия