Защо тя гледа на теб само като на "приятел"?

2012-12-06 12:29:00
Защо тя гледа на теб само като на
Снимка: Dreamstime

Има някои момчета, които за повечето момичета винаги ще бъдат в графата „приятели“. На какво се дължи това? Ти не си грозен, мил си, възпитан си и т.н. Разбира се, като всеки нормален човек и ти си имаш своите недостатъци, но все пак защо мястото ти е там? Харесваш си едно момиче, нещата помежду ви са наред, забавлявате се заедно, но въпреки това тя иска да сте само приятели.

 

Ако не знаеш дали сте само приятели или и тя има интерес към теб, виж няколко сигурни знака, че тя не гледа на теб като на потенциално гадже:

 

Най-искрено и сърдечно ти е казвала, че ти си най-добрият й приятел и дори понякога ти е споделяла, че те чувства като брат. След такива думи, бъди сигурен, че взаимоотношенията ви са само на приятелска основа.

 

 

Щом те чувства като приятел, тя явно ти споделя и за момчетата, по които си пада. Ако те чувстваше по по-различен начин, тя нямаше да иска съвети от теб как да ги свали, как да се държи на първа среща и т.н.

 

Ако въпреки всичко, ти се престрашаваш да я поканиш на среща, но тя ти откаже под предлог, че цени приятелството ви и не иска да го развали, то явно това момиче наистина те харесва твърде много и не иска да спи с теб.

 

За съжаление, тя гледа на теб само като на приятел. Но каква е причината, какво толкова си направил, за да си в тази графа?

 

Може би не я привличаш. Изглеждаш добре, забавен си, мил си, възпитан си, но въпреки това не я привличаш сексуално. Случва се и за това няма вина никой от двама ви.

 

Прекалено си мил. Разбира се, че тя няма да иска да се загуби като приятел, ако ти си мил, усмихнат, винаги готов да й помогнеш, да й дадеш съвет и т.н. Все пак малко са такива хора в днешно време и трябва да си луд, за да рискуваш да загубиш такъв човек.

 

Ако вече си се убедил, че в нейните очи ти си „най-добрият й приятел“, има няколко варианта – примиряваш се, отдръпваш се от нея, защото те боли, когато я виждаш с друг, вярваш, че нещата ще се променят и рано или късно тя ще погледне на теб по друг начин. Просто все още е малка и глупава и се заглежда по момчета, които не заслужават вниманието й. Ако наистина вярваш в последното, не стой да я чакаш. Бъди и с други момичета, може да си мислиш, че тя е твоята половинка, но да си се залъгал. Затова не стой сам, чакайки я да те забележи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия