Флиртът може да бъде опасен, ако си обвързан/а

2013-04-15 15:47:00
Флиртът може да бъде опасен, ако си обвързан/а
Снимка: Dreamstime

Когато един човек е обвързан, той не би трябвало да си позволява да флиртува с околните. Да, ама не! В днешно време малцина са тези, които са като „коне с капаци“, когато имат човек до себе си. Останалите флиртуват във всеки един удобен момент. Но защо?

 

 

За едни това е спорт, за други екзотично изживяване, а за трети – навик. Малко хора могат да отговорят смислено на въпроса „Защо флиртуваш, при положение, че си имаш гадже?“. Като се замисли човек това е излишно и доста опасно. И може би, точно това го прави така сладко ... Защо им е на хората да „ходят по чуждо“, при положение, че имат човек до себе си, който ги обича и им дава това, от което имат нужда? Казват, че изневярата се появява тогава, когато човек не получава това, което иска ... А какво да кажем за хората, които изневеряват, въпреки че са удовлетворени от връзката си?

 

В днешно време хората флиртуват навсякъде. Най-често това става в баровете и дискотеките под влиянието на алкохол. Тогава хората свалят своите задръжки и правят неща, които не биха направили на трезва глава. Когато някой представител на срещуположния пол отвърне на усмивката на флиртаджията, той гордо отива да се запознае със своята нова „жертва“. Това е момчето/момичето за тази нощ. Обикновено между тези двама души няма нищо на сутринта, защото единият /а може и двамата/ е обвързан и не иска проблеми с приятелката си.

 

Забавното при флиртовете е, че са изтъкани от изтъркани лафчета. И въпреки това, когато човек е на градус, всеки смешен комплимент му харесва. В случая не е важно какво чува, а дали ще успее да забие нов/а. Явно някои хора имат нужда да се себедоказват ежедневно.

 

И в крайна сметка – защо флиртуваме?

 

Някои твърдят, че това е закодирано в ДНК-то ни. Като цяло хората флиртуват, защото са нещастно влюбени и имат нужда от човек до себе си, защото имат нужда да повдигнат самочувствието си, защото обичат да бъдат с непознат/а, защото им е скучно и защото обичат да трупат бройка. Каквото и да е причината, глупаво е да го правите, ако имате връзка, която не искате да бъде прекратена, защото са ви хванали в изневяра. Дори да ви простят, че сте кръшнали, това ще се отрази на взаимоотношенията ви и вече нищо няма да е същото.

 

Снимка: Dreamstime

 

Няма смисъл да бъдете през нощта с един/една и на сутринта да се върнете при добре познатото... бъдете с половинката си през цялото време ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
arsenalllbaby
преди 11 години

Открихте топлата вода. Браво! ;д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия