Жените по-трудно си лепват етикета „обвързана”

2013-04-02 23:00:00
Жените по-трудно си лепват етикета „обвързана”
Снимка: sxc.hu

На жените, за разлика от мъжете, им е необходимо повече време, за да считат себе си за сериозно обвързани, сочат резултатите от скорошно проучване на социалната мрежа Zoosk и сп. “Glamour”.

 

 

Оказва се, че за представителите на силния пол две успешно преминали срещи са напълно достатъчни, за да квалифицират дамата, с която се срещат, като свое гадже. Същевременно на жените са им необходими няколко месеца, преди официално да могат да заявят, че имат връзка с някого.

 

Доказателство за прибързаното чувство за обвързване на мъжете с дадена представителка на нежния пол е и фактът, че 56,4% от тях представят своята любима на роднините и приятелите си след не повече от 5 романтични срещи. Що се отнася до дамите, едва 39,7% от тях запознават своята нова тръпка с близките си за същия период от време.

 

Представителите и на двата пола са категорични, че когато взаимоотношенията им с даден човек станат сериозни, те се чувстват длъжни да му връчат ключ от дома си. За някои това означава седмици, за други – месеци, а за трети – дори години.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия