Колко време ни отнема да кажем „Обичам те”?

2013-03-09 16:30:00
Колко време ни отнема да кажем „Обичам те”?
Снимка: sxc.hu

Със започването на нова връзка със сигурност всеки един от нас е тръпне в очакване да чуе за първи път от устата на своята половинка сакралните думи „Обичам те”. И макар доскоро да се смяташе, че жените са тези, които първи предприемат тази решителна стъпка, оказва се, че нещата стоят по коренно различен начин.

 

 

Резултатите от скорошно британско проучване показват, че на един мъж са му необходими средно около 88 дни да признае пред новата си любима силните си чувства, пише в. “Daily Mail”. За сравнение – една представителка на нежния пол се нуждае от цели 134 дни, за да изрече думите „Обичам те”.

 

Оказва се също така, че 39% от мъжете са се обяснявали в любов на своята половинка още в първия месец на връзката им. Едва 23% от дамите са правили същото.

 

Всеки трети от представителите на силния пол споделя, че запознава новата си тръпка със своето семейство само един месец след началото на връзката си. Едва 1/4 от нежните създания предприемат подобна стъпка.

 

Противно на широко разпространеното схващане, че мъжете не помнят дати, цели 77% от анкетираните признават, че помнят деня, в който за първи път са казали на приятелката си, че я обичат.

 

Резултатите от проучването сочат още, че при започването на нова връзка 18-24-годишните се нуждаят от най-дълго време, за да целунат за първи път своя партньор. За сметка на това обаче, само след седмица на излизания и разговори по телефона, те се чувстват обвързани с даден човек.

 

Що се отнася до предприемането на най-интимната стъпка – правенето на секс, в 43% от връзките това се случва  още в първия месец, а в 58% - в първите три месеца.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия