Обичам те, но... след 14-ата среща

2012-08-18 15:00:00
Обичам те, но... след 14-ата среща
Снимка: sxc.hu

Може и да вярвате в любовта от пръв поглед, но едва ли се чувствате готови да декларирате чувствата пред половинката си още на първата или втората ви среща. Обикновено за това се изисква време. Но колко точно?

 

 

Според резултатите от скорошно британско проучване, проведено сред 100 000 потребители на сайт за запознанства, един човек се нуждае средно от 14 срещи с новия си партньор, преди да се почувства готов да му каже „Обичам те”. Това обикновено се случва в седмата седмица от започването на връзката.

 

Що се отнася до първата целувка, при нея съвсем естествено нещата стоят по коренно различен начин. Едва две срещи са необходими на влюбената двойка да сключи устни за първи път. Това се случва още в първата седмица след запознанството на двамата партньори.

 

Сексуалният живот на новите двойки също не закъснява. Мъжете и жените пристъпват към интимен контакт още на четвъртата си среща. Само една седмица след това те вече изпитват желанието да представят новото си гадже на приятелите си. Запознанството с родителите обаче се случва значително по-късно – на 12-тата среща или около шест седмици след началото на връзката. 

 

Ако двамата партньори успеят да се задържат заедно, обикновено след седем месеца и половина те се чувстват готови да заживеят заедно.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
emociones de amor
преди 11 години

Много полезно !

horacio
преди 11 години

ок


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия