Какви игрички играят бившите, за да си върнат човека, когото обичат

2013-03-29 14:25:00
Какви игрички играят бившите, за да си върнат човека, когото обичат
Снимка: Dreamstime

Когато двама души се разделят, в повечето случай единият иска нещата да се оправят. Той/тя не може да приеме факта, че всичко е приключило и всеки ще поеме по пътя си и прави всичко възможно да ви върне в живота си и то не като приятел/ка, а като гадже.

 

Повечето хора обаче не разкриват директно как се чувстват и какво искат. Най-голямото им желание е отново да бъдете заедно, но гордостта не им позволява да ви го кажат директно.

 

Вижте какви игрички най-често използват бившите, опитвайки се да привлекат вниманието ви:

 

 

Непосредствено, след като сте сложили край на връзката си, си разменяте няколко SMS-а и изведнъж той/тя спира да ви отговаря. Минават няколко дни и изведнъж получавате съобщение, в което пише „Обичам те!“. Бившето ви гадже смята, че ви е нужно малко време насаме, без него/нея, за да разберете, че ви липсва и че сте един за друг. Признанието „Обичам те“ има за цел да ви разнежи.

 

Късно вечерта е и GSM-ът ви звъни, виждате, че се обажда бившето гадже, но докато вдигнете и то затваря. Обаждате се, за да видите какво става и той/тя ви отговаря, че е пиян/а, сетил/а се е за миналото ви, за хубавите спомени, които имате и е решил/а да ви чуе, но се е сетил/а, че вече не сте заедно, късно е и може би не е удобно да говорите. И някак си между другото ви казва, че му/й липсвате и съжалява, че се е стигнало до раздяла.

 

Някои хора са прекалено горделиви и когато се стигне до раздяла, те си служат с лъжи, за да не изглеждат губещи. Напълно възможно е бившият/а да ви каже, че не ви обича вече, за да ви ядоса, надявайки се, че ще промените мнението си и ще започнете да му/й се молите да се съберете.

 

Бившите много обичат да използват SMS-и, за да дразнят човека, по когото си падат. Не е изключено да получите романтично съобщение или SMS със сексуален подтекст и няколко минутки по-късно да разберете, че то не е било предназначено за вас. Целта е да изпитате ревност и да се чудите с кого си комуникира вашият/вашата бивш/а.

 

Другата тактика е да ви се обадят, молейки ви да свършите някаква работа. Няма нищо лошо, ако наистина само вие може да помогнете, но в 99% от случаите става въпрос за нещо, което всеки може да направи.

 

Някои хора не обичат да излизат губещи от ситуацията. Ако вие сте скъсали с гаджето си, възможно е след няколко дни да получите SMS, в който да пише „Липсваш ми!“, ако вие отговорите със същото и бившият/бившата се скрие от вас, то е ясно едно – той/тя няма чувства към вас, просто е искал да докаже на себе си, че все още го обичате.


Снимка: Dreamstime

 

Колкото по-наясно сте с игричките, които прилагат голяма част от бившите гаджета, толкова по-лесно ще може да се защитавате от тях и да не им се подлагате. Ако все още имате чувства към бившия/бившата, вместо да си играете, седнете на четири очи като възрастни хора и поговорете. Все пак става дума за нещо сериозно – за бъдещето ви.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия