Видовете бивши гаджета

2012-01-16 00:35:00
Видовете бивши гаджета

Няма човек, който да не се е сблъсквал с досадните бивши гаджета на своята половинка. Като цяло бившите се разделят на Незабравимият бивш, Надменният бивш, Приятелят бивш и Пропадналият бивш. Вижте характеристиките на всеки един от тях:

1. Незабравимият бивш - това е онова съвършено бивше гадже, към което жените се връщат през определен период от време. Въпреки че имат друг приятел в момента, те мислят за него - какъв баща би бил, дали ще му седи добре сватбеният костюм, дали щеше да има хубава работа, дали родителите му щяха да започнат да ги харесват и т.н. Случва се да ходят на "техните" места, надявайки се тайно да го срещнат, а докато правят тези неща, от главата им не излиза въпросът "Защото връзката им приключи и как можаха да го изпуснат?". Когато обаче го видят с друго момиче, тези мисли се изпаряват и в тях навлиза необуздан гняв и ярост. Често се случва да идеализират този човек, той всъщност да е имал много негативни качества и именно заради това да са се разделили, но с времето да са забравили лошите неща и да помнят само хубавите, които са били основно в първите няколко седмици.

2. Надменният бивш - той може да бъде видян навсякъде. Когато една жена срещне този вид бивш приятел, тя е доволна, че са разделени и че в момента той е с друга. Вече го няма човекът, който я задушава и потиска. Като цяло, когато двамата се срещнат, между тях се забелязва враждебност, понякога е открито, друг път не. Случва се при някои бивши гаджета тази надменност, това надмощие и самонадеяност да се пренесат в леглото. Заслужава ли си обаче човек да се връща към нещо, от което е избягал?

3. Приятелят бивш - една двойка да се раздели и помежду им да се запази приятелството, това е нещо, което се случва изключително рядко, защото при една раздяла обикновено единият е наранен. Приятелят бивш е човекът, с когото обикаляте заедно магазините, обсъждате новите си половинки, ходите на кино и т.н. Любопитно е, че тези двама души не са могли да се разберат като интимна двойка, но си допадат като приятели.

4. Пропадналият бивш - обикновено това е човек, за когото ви е срам да си спомните и се чудите как сте били с него. Той е нещастен, защото вие сте били най-свястната му приятелка и той ви е загубил. Като цяло този тип бивши гаджета почти винаги са тъжни и недоволни от живота, който водят. Не се срамувайте, че някога сте харесвали този човек, може би, в началото той е бил нормален, възпитан и с чувство за хумор, а някои обстоятелства са го превърнали в това, което е в момента.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Juctopus
преди 11 години

Аз съм на 12 и съм много грозен ако има грозни момичета с ниско самочувствие високи 150-160 см от 12-14 години да оставят телефоните си

bonchoperalnqta
преди 12 години

a onq den vidqh admina da qde ***


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия