Перфектният секс трае 23 минути

2013-03-23 13:00:00
Перфектният секс трае 23 минути
Снимка: sxc.hu

Забързаното ежедневие и прекалено натовареният работен график изглежда крадат не само от съня и свободното ни време, но и от моментите, прекарвани с половинката между чаршафите. Последните проучвания сочат, че перфектният за хората секс трае едва 23 минути, пише Female First.

 

 

Няколкочасовите креватни маратони не са за предпочитане от британците. По-голямата част от тях биха се чувствали напълно задоволени и от продължаващ около 20-30 минути секс с любимия човек.

 

Що се отнася до любовната игра, тук анкетираните са единодушни, че тя трябва да продължи малко повече от същинското действие, като най-предпочитаното съотношение е 60:40.

 

Противно на широко разпространеното мнение, че сутрешният секс е най-добър, за по-голямата част от участниците в проучването най-доброто време за интимни ласки е между 22.00 и 23.00 часа вечерта. Едва 6% са тези, които обичат екшъна между чаршафите в ранните сутрешни часове.

 

Най-предпочитаната поза от британците е тази, при която жената е отгоре, а най-доброто място за секс си остава традиционното – в леглото. Едва 11% от анкетираните си падат най-много по мокрите изпълнения в банята.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия