Ерогенните зони, които буквално ще го побъркат

2012-02-04 19:12:00
Ерогенните зони, които буквално ще го побъркат

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

И мъжете, и жените имат ерогенни зони, които могат да ги пратят в небесата от удоволствие. Повечето дами обаче не знаят къде се намират тези места по мъжкото тяло.  Вижте кои са те и зарадвайте любимия си, когато останете насаме:

 

Ореола на гърдите – всеки знае, че повечето жени обожават целувките по гърдите, но се оказа, че и на мъжете им харесва това.  Прокарайте език по ореола на техните гърди и той определено ще настръхне от кеф.

 

Вратът – вратът е ерогенна зона, която определено трябва да бъде уважена.  Повечето жени наблягат на целувките в частта на яката, но трябва да целуват любимия си и под неговата адамова ябълка, за да го побъркат от кеф

 

Между долната устна и брадичката – голяма част от дамите целуват своите половинки на това място, защото на самите тях им харесва. Но именно там има доста нервни рецептори, които реагират при минимално докосване.

 

Скротума – тази зона е доста деликатна и малко са мъжете, които позволяват на партньорките си да ги целуват там, въпреки че изпитват огромно удоволствие.  Първо поговорете с любимия си какво мисли по въпроса, а след това действайте, за да не превърнете любовната игра в сърдене и/или скандал.

Автор: Ралица Солакова

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sugargirl94
преди 12 години

Не на всички мъже им харесва да ги целуват по гърдите.Аууу да не знаех, че обичат да ги целуват по врата или скротума :D:D

GGugi13
преди 12 години

Аз доста съм неопитна във всичко свързано с взаимоотношенията мъж-жена, а това е първата тема която се появи пред очите ми и определено не знам кога се дава начало на една връзка.. но пък се преминава към по-задълбочени отношения поне при мене. Доста е кратко написаното мисля, че трябва да се понапише повечко по-темата.. на мен лично ще ми е интересно да прочета.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия