Как да разбереш дали я бива в леглото?

2013-03-06 12:32:00
Как да разбереш дали я бива в леглото?
Снимка: Dreamstime

Ако ви е любопитно дали жената, обект на вашите желания, ще бъде добра любовница, може би има начини да разберете това, още преди да сте я отвели в леглото. Според експертите, има начини да получите предварителна информация, затова какво можете да очаквате от дамата на сърцето си, когато двамата се намирате между чаршафите.

 

Предлагаме ви шест ключови фактора от нейното поведение, които трябва да вземете предвид, ако искате да разберете, какво ви очаква в интимен план.

 

Тя е уверена в себе си.

„Увереността е секси качество, а и жените с по-високо самочувствие в други свери от живота, обикновено знаят какво правят и в спалнята", казва сексоложката Джесика О'Рейли. Най-сигурната гаранция, че тя ще бъде страстна любовница е, ако и вие ѝ помогнете като ѝ дадете тласък затова. Комплиментите могат да направят чудеса в тази ситуация и да насърчат жената да бъде по-изразителна и уверена в леглото.

 

 

Тя пие коктейли.

Наблюдавайте дамата какво си поръчва в бара – чаша пино ноар или мартини. Според едно скорошно проучване на Mindset Media, любителките на виното не са много изобретателни в кревата и по-рядко поемат рискове, докато жените, които пият алкохолни коктейли са по-независими, умеят да се забавляват повече и са авантюристично настроени по отношение на плътските удоволствия. Ако жената си поръча текила сънрайз, това ще е доста добър сигнал за вас!

 

Тя цени хубавата храна (и яде бавно).

Жени, които обичат да задоволяват апетита си с хубава храна, която също е едно от удоволствията в живота, са доста чувствени обикновено. Ако една жена се наслаждава на ястията, които консумира и ги яде бавно, за да усети добре вкуса им, може да се окаже доста по-задълбочена и в желанието си да получи максимум удоволствия и между чаршафите.

 

Тя обича сладолед.

Според едно проучване жените, които не обичат да ближат сладолед от фунийка или на клечка имат ниско самочувствие и са консервативни любовници. От друга страна, тези които си ближат сладоледа на воля са склонни да бъдат драматични изкусителки и флиртаджийки.

 

Тя обича тялото си и знае как да го движи.

Казват, че добрите мъже-танцьори, са добри любовници. Същото важи и за спортистите. Вероятно причината е в това, че те са се научили да ценят своето тяло и са уверени в неговите способности. Същото важи и за жените, които имат грация, красива походка, физическа издръжливост, координация, гъвкавост и сила. Така че, ако дамата, по която си падате, изглежда флегматична, крехка и няма никакво отношение към спорта и физическите дейности, не очаквайте много от нея и в хоризонтално положение.

 

Тя се целува хубаво.

Обърнете внимание на начина, по който дамата се целува. Това може да ви даде сигнали за нейния стил в леглото. Ако жената се целува страстно, чувствено и умело, можете да очаквате същото от нея и в спалнята. Все пак, ако това ви е първа целувка, тя може и да не бъде съвършена. Понякога вълнението и нервите на първа среща могат да бъдат толкова огромни, че да провалят работата с целувките. Все пак, ако жената се целува свенливо и вяло, може да се окаже доста смутена, когато се окаже с вас между чаршафите.


Още съвети, свързани с личния живот, четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 11 години

С тия разсъждения е малко вероятно да стигнете до леглото.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия