10 причини, поради които сексът с бившия НЕ е грешка

2016-10-15 11:02:00
10 причини, поради които сексът с бившия НЕ е грешка
Снимка: Dreamstime

Според повечето теории, които се защитават из многобройните женски списания, сексът с бивш е нещо неразумно, което задължително трябва да се избягва. 28-годишната Емили Хартридж разби на пух и прах това наложено мнение сред представителките на нежния пол.

 

Американката се превърна в хит, благодарение на своите 10 мотива, заради които НЕ е грешно да се прави секс с бивш партньор, пише в. „Кориера дела сера“. Младата жена създала клип, които нагледно защитават нейната теза.

 

На първо място е мотивът, че човек е лесно да преспи с бившето си гадже. Особено, ако скоро сте се разделили и все още изпитвате известна доза носталгия по нещата, които се правили в леглото.

 

 

Вторият мотив е, че човек до болка познава външния вид на бившия си партньор и това помага да се избегнат неприятни изненади, които не оправдават очакванията.

 

Следващият плюс пак е свързан с опознаването, което е траело месеци наред. Бившият е наясно какво доставя удоволствие на бившата му половинка и няма да я изненада с нови и неприятни техники в леглото, които не й харесват.

 

Четвъртата причина е, че когато отидете да правите секс с бившия си партньор, има възможност да откриете своя вещ, която сте си забравили у тях, но той не е искал да ви я върне.

 

На пето място е разнообразието. Може в момента да си имате гадже, но някои хора имат нужда да разнообразяват интимния си живот и ако ще го правят, то е по-добре това да стане с бившия, а не с някой непознат, хванат от дискотеката.

 

Шестата причина е, че някои хора обичат да викат и пъшкат доста шумно. Това не би изненадало бившето ви гадже, което е наясно с тази ваша странност.

 

Когато двама души се разделят, те се променят. Някои в положителна насока, други не чак толкова. Със сигурност бихте се почувствали добре, ако сте се променили в положителен аспект и чуете няколко комплимента от страна на бившата си половинка. Ако сте се разхубавили, очаквайте сексът, който ще правите, да е доста по-добър от преди.

 

Осмо, бившият може да е добър вариант, ако искате да разнообразите сексуалния си живот, като си направите тройка.

 

Снимка: Dreamstime

 

Деветият мотив е, че човек не се притеснява за външния си вид на следващата сутрин.

 

На последно място е, че в края на секс изживяването с бившия партньор без угризения на съвестта може да кажете „Това беше само секс, без никакви условия, последици, изисквания или усложнения“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
keepdr3aming
преди 11 години

"На пето място е разнообразието. Може в момента да си имате гадже, но някои хора имат нужда да разнообразяват интимния си живот и ако ще го правят, то е по-добре това да стане с бившия, а не с някой непознат, хванат от дискотеката." Вие сериозно ли... Имам си гадже, ама видиш ли искам разнообразие, беж при бившия.. Гаджето кучета го яли. Не сте добре.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия