Какво да правиш, ако често те зарязват гаджетата?

2013-01-04 13:04:00
Какво да правиш, ако често те зарязват гаджетата?
Снимка: Dreamstime

Понякога се стига до раздяла, но човекът, чието сърце е разбито, не може да осъзнае защо се е получило така. Вината може и да не е в теб, но когато често теб те зарязват, може пък и ти да си виновен/на с нещо. Най-лесно е да обвиниш другите и да не потърсиш причината в себе си, но по този начин само ще си навредиш.

 

По-добре бъде честен/на със себе си и признай своите отрицателни черти, които отблъскват хората. Виж най-честите причини хората да остават сами:

 

Залепени са за гаджето си – много е хубаво, че искаш да прекарваш всяка свободна минутка със своя/та любим/а, но все пак всеки човек има нужда от лично пространство, от време със семейството си, с приятелите си. Някои ревнивци не оставят половинката си да диша без нея, защото се притесняват какво правят, когато са без тях. Никой не обича да се чувства притиснат, затова дай въздух на гаджето си. Малките раздели са полезни, защото увеличават желанието на влюбените да се видят. Не е нужно да се виждате всеки ден, за да имате прекрасна и пълноценна връзка.

 

 

Прекаляват с ревността – малката ревност е нещо полезно и чаровно, но не е нормално да се изнервяш всеки път, когато половинката ти говори с представител/ка на срещуположния пол. В повечето пъти хората стават ревниви, след като са преживели предишна изневяра. Но длъжно ли е гаджето ти да плаща за грешките на твоя/та бивш/а?

 

Винаги са невинни – никой не обича да си общува с хора, които никога не поемат вината. Да, няма нужда да поемаш чужда вина, но ако си виновен – признай си.

 

Прекалено са мили – хубаво е човек да е мил, да угажда на половинката си и да прави всичко възможно, за да се чувства тя добре, но не бива да се прекалява. Хубаво е човек да има себеуважение и да го показва, а не да тича по гъза на гаджето си и да прави всичко за него.Прекалено милите хора правят постоянно подаръци, никога не спорят с любимия си човек, винаги поемат вината и т.н. С няколко думи – държат се като мекотели. Не позволявай на околните да се държат с теб като с изтривалка, имай самочувствие и се бори за желанията си.

 

Търсят Единствения/единствената – принцовете на бели коне и принцесите не съществуват. Затова е глупаво човек да търси перфектния човек. Идеята е да намерите човек, който ви допада, който също има недостатъци, но те са такива, които сте готови да приемете. Имайте изисквания към половинката си, но нека те са в границите на разумното.

 

Ако често те зарязват, бъде честен/на със себе си и потърси причината за неприятното развитие на нещата. Поработи върху характера си, опитай се да се промениш към по-добро и в най-скоро време ще бъдеш много по-доволен/на от живота.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
GD
преди 11 години

Всичко е напълно вярно и забравихте да кажете за доверието най - вече, защото ако го няма значи една връзка е обречена.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия