С кои хора не бива да имате връзка?

2013-01-02 14:31:00
С кои хора не бива да имате връзка?
Снимка: Dreamstime

Празниците подтикват хората да се забавляват, да се усмихват, да създават готини спомени и да търсят сродна душа, ако все още си нямат такава. Коледните и новогодишните празници са зад гърба ни, но януари е месецът на именните дни и тепърва предстоят още купони и веселби до зори. Колко от вас си поставиха за цел на връх Нова година да си намерят ново гадже? Дойде време за действие.

 

За да не си губите излишно време и да не се наранявате отново и отново, вижте кои свалки трябва да избягвате:

 

С бившия/бившата - когато човек е спокоен и щастлив, той забравя за доста злини, които са му сторили хората. Неслучайно сте се разделили с бившето си гадже. Не позволявайте на празничното ви настроение да ви разнежи до глупост. Помнете, че този човек ви е наранил, че не сте един за друг и няма смисъл отново да си губите времето заедно. Около вас има толкова много свободни мъже и жени, защо трябва да се връщате отново при човек, който ви е разплаквал и в следващия момент ви е бършел сълзите, сякаш с нищо не е виновен?

 

 

Със съученик/съученички - да си хванете гадже от вашия клас не е най-добрата идея. Вие ще сте поне 5 дни в седмицата заедно и ще прекарвате почти целия си ден в компанията на този човек. А понякога ще ви се иска да излезете само с приятели или да си говорите глупости с момчетата от класа през междучасията. Да, но това ще става все по-рядко и по-рядко, защото гаджето ви ще иска да прекарвате всяка минута заедно. А какво ще стане, ако се разделите? Ще учите заедно и в същото време сигурно ще се гледате на кръв или поне единият ще е по-враждебно настроен, защото сърцето му е разбито. По-добре не се захващайте с такава връзка.

 

С приятел/ка на семейството - някои семейства имат традиция и прекарват повечето празници в компанията на други приятелски семейства. Така децата са на едно място, забавляват се, а в същото време и възрастните си прекарват добре заедно. По-добре не се сближавайте прекалено с детето на семейството, с което излизате често. Родителите ви, може би, няма да се чувстват комфортно, че сте се влюбили в момчето/момичето, което познават от бебе. А и след време, ако скъсате, ще ви е трудно да си контактувате и ще развалите идилията на семействата си. Затова по-добре се огледайте на друго място за гадже.

 

Със самотни хора – някои хора обичат да остават често насаме и в това няма нищо лошо. Но по-добре не се захващайте с личности, които смятат, че сте им длъжни да ги избавите от самотата. Все пак трябва да има усилие и от двете страни. По-добре потърсете по-позитивно настроен човек.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sarilka
преди 11 години

за третото не съм съгласна,защо не с приятел на семейството?

papugai
преди 11 години

Животните не са проблем, родните са.

miloto_girl_4e
преди 11 години

Мисля, че е излишно да се споменават роднини, животни и т.н. в статията :)

papugai
преди 11 години

Значи с роднина не е проблем ? Това тряба да е причината нацията ни толкова да се е изродила.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия