Ако ще я каните на среща, облечете се в лилаво

2012-10-16 22:30:00
Ако ще я каните на среща, облечете се в лилаво
Снимка: sxc.hu

Мъжете, облечени в лилав цвят, имат най-голям шанс да получат отговор „да” при покана на избраницата им на романтична среща, сочат резултатите от допитване, направено по поръчка на известна марка перилни препарати, пише Female First.

 

Оказва се, че повече от една трета от жените са готови да откликнат положително на покана за среща, ако мъжът срещу тях е облечен в лилава риза или тениска. Почти толкова са и дамите, които се прехласват по мачовци, издокарани в бежов цвят. На трето място се нареждат представителите на силния пол, носещи бяло.

 

 

С най-малък шанс за положителен отговор на покана за среща са мъжете, облечени в розово. Именно това е цветът, за който повечето дами са категорични, че трябва да бъде избягван.

 

Резултатите от проучването също така сочат, че за 60% от представителките на нежния пол облеклото е най-важният критерий, по който съдят мъжа, с когото се срещат. 17% обръщат най-голямо внимание на прическата, а 9% - на обувките.

 

Затова, момчета, постарайте се да не пренебрегвате външния си вид, когато се опитвате да впечатлите момичето на мечтите си. :)

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
druzilla
преди 11 години

Като човек,чийто любим цвят е лилаво - това определено би имало ефект! :D

wictoria_smile98
преди 11 години

за момче предпочитам синьото но лилавото ми е любим цвят :pp

Azoria
преди 11 години

Обичам лилаво, lol :D

scrooper
преди 11 години

не бих тръгнала с някой в лилаво ;о

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия