Нека поговорим малко за мъжкия полов орган ...

2012-10-02 10:51:00
Нека поговорим малко за мъжкия полов орган ...
Снимка: Dreamstime

Всеки представител на силния пол се притеснява относно размера на своето достойнство. В продължение на няколко десетилетия в медицинските книги се пишеше, че средната дължина на мъжкия полов орган е около 16.5 сантиметра. Тази информация караше много мъже да се тревожат, че не са достатъчно надарени.

 

Излишните комплекси се появяват заради невярната информация и незнанието на мъжете как да измерят най-правилно дължината на своя пенис. Доста от тях са завишавали резултатите си и по този начин са влияели на статистиката.

 

В последно време измерването се е извършвало от специалисти и по тази начин данните били най-точни. Така станало ясно, че средният размер на мъжкия полов орган е доста по-къс, отколкото се е смятало преди – около 15 сантиметра.

 

Каква е причината дължината на пениса да е толкова важна за представителите на силния пол?

 

 

Повечето мъже имат достатъчно големи полови органи, за да задоволят една жена, но въпреки това те се притесняват, че им липсват няколко сантиметра. В интернет се предлагат доста медикаменти, които уж увеличават мъжкото достойнство, но всъщност това не е вярно. Просто големите компании се възползват от мъжките комплекси и им дават лъжливи обещания. Затова не се поддавайте и не подлагайте здравето си на излишни рискове.

 

Има ли значение размерът?

 

За повечето мъже половият им орган е едно от най-важните неща в целия свят. Странно, нали? Когато те осъзнаят какво имат, остават очаровани. Но малко след това започват да се сравняват с останалите мъже в семейството – бащата, братята. И повечето от тях смятат, че имат най-малкият пенис в семейството, което определено ги потиска. И тази мисъл продължава да се прокрадва в главите им през целия живот. Мъжете биха били по-щастливи, ако маха маааалко по-дълъг пенис.

 

Въпреки многобройните статии, че жените не се привличат от дължината на мъжкия полов орган, а от самия човек, представителите на силния пол продължават да се притесняват, че не са достатъчно надарени.

 

Жените не могат да разберат мъжкото мислене и не осъзнават, че пенисът е наистина важен за техния партньор. Затова, момичета, не си позволявайте да се шегувате с достойнството на вашия любим. Вие може наистина да се майтапите с най-добри чувства, но той сигурно ще се засегне много. Затова по-добре не рискувайте и се шегувайте с него на друга тема.

 

Хубаво е мъжете да осъзнаят, че не е важна дължината на пениса, а неговата ширина и начинът, по който го използват. Някои момичета се плашат от прекалено надарените мъже, а други изпитват по-голямо удоволствие, когато мъжкият полов орган е широк, а не дълъг, защото са по-чувствителни на входа на влагалището.

 

Статистиката сочи, че средната дължина на пениса в нееректирало състояние е около 9.5 сантиметра. Но е факт, че по-малките пениси стават по-големите в ерекция, отколкото тези, които са по-големи, когато не са еректирали.

 

Някои хора смятат, че по-едрите мъже са по-надарени в сравнение със слабите. Това не е вярно. Няма никаква връзка между дължината на пениса и външния вид на мъжа. Всъщност най-дългият мъжки полов орган /14 сантиметра/ в отпуснато състояние е принадлежал на мъж с височина 170 сантиметра. Най-късият /6 сантиметра/ е бил на едър 180-сантиметров представител на силния пол. Така че килограмите и височината нямат нищо общо с дължината на пениса.

 

Снимка: Dreamstime

 

Нека повторим за пореден път – дължината на мъжкия полов орган не е от значение. Важното е двама души да се обичат и да знаят как да си доставят удоволствие. Момичетата, които не са раждали, имат вагина с дължина около 7.5 сантиметра в спокойно и около 10 сантиметра във възбудено състояние. Хубавото е, че вагината има способността да се разширява, когато нещо постепенно навлиза в нея. Затова, когато сте със своята половинка в леглото, забравете за всякакви комплекси. Вземете нужните предпазни средства, отпуснете се, наслаждавайте са един на друг и не се притеснявайте за нищо.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 11 години

добре.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия