Мъжете и тяхното желание за секс

2012-09-27 12:34:00
Мъжете и тяхното желание за секс
Снимка: Dreamstime

Понякога на жените им е трудно да разберат мъжката сексуалност. Дамите не могат да проумеят как представителите на силния пол винаги са готови и имат желание да правят секс. Това важи с пълна сила за младите момчета. Те наистина имат желание да правят любов всеки ден, ако може и няколко пъти дневно. Дори има мъже на средна възраст, които взимат виагра, за да могат да правят секс с повече от една жена в рамките на 21 часа.

 

 

Една от причините, поради които човешката раса е оцеляла в продължение на стотици хиляди години е, че природата е „програмирала“ мъжете да имат една основна цел – да оплодят някоя женска. Звучи грубо, но е факт. Подсъзнателно мъжете искат да бъдат с максимално много жени, за да има по-голям шанс да създадат потомство. Въпреки първичните си инстинкти, съвременните господа успяват да бъдат верни на една жена или поне повечето от тях.

 

Факт е, че мъжете мислят за секс по-често от представителките на нежния пол. Твоят любим може да ти прави романтични жестове, но помни, че има една задна мисъл – да те зарадва, да имаш настроение и да правите страхотен секс ... :)) Но в това няма нищо лошо, разбира се.

 

Въпреки че мъжете са „програмирани“ да осеменяват женските на своя вид, понякога те избират алтернативи на вагиналния секс – орален или анален. Там те нямат възможност да се размножат, но това не им пречи да си доставят удоволствие, стига партньорката им да няма нищо против.

 

Проследявайки развитието на представителите на силния пол може да се съди, че мъжете са по-неверни в сравнение с жените. Те имат желание да правят секс, колкото се може по-често и понякога са готови да рискуват здравето си в името на удоволствието /като например да правят секс без презерватив или с момичета, което не се знае дали е здраво/. Възможно е един мъж да изпадне в депресия и да се чувства нещастен, ако не води редовен полов живот, затова някои от тях прибягват до услугите на проститутки. Но по този начин не получават нито любов, нито ласки и е възможно да се заразят с болест, предавана по полов път.

 

Снимка: sxc.hu

 

Хубаво е мъжете и жените да осъзнаят, че не са от една планета. Затова, момичета, не се сърдете, когато гаджето ви постоянно иска секс от вас, а вие, момчета, не правете проблеми, когато ви се отказва. Все пак нали е важно и двамата партньори да изпитват удоволствие, когато правят любов с любимия човек?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия