Меден месец в Танзания - защо не?

Ако търсите романтика и приключения

2018-02-16 16:30:00
Меден месец в Танзания - защо не?
Снимка: Instagram

Ако ви се струва романтично да отидете на сафари, особено в невероятния национален парк Ruaha и Selous Game Reserve. Selous е с размера на Швейцария и може спокойно да се разхождате в продължение на няколко дни без да срещнете друга кола.

 

Представете си преживяването да отидете на почивка с любимия в тази девствена природа, без никой да ви обезпокоява. За комбинация от дива природа и романтика може би няма по-добро място от Танзания.

 

1. Среща с маймунки

 

Шимпанзетата могат да бъдат видени в западната част в напълно изолираните планини Махале. Ако искате да се разходите по планините, за да се запознаете отблизо с тези невероятни същества, може да се включите в група или да си вземете частен екскурзовод.

 

 

2. Педизвикателства заедно

 

Катеренето на Килиманджаро определено е за авантюристи, но щом сте стигнали до Танзания, едва ли това ще ви притесни. Едно невероятно първо постижение като двойка - нещо, което ще ви сближи и обедини още повече. А като награда може да изпиете по една студена бира на върха на света!

 

 

3. Потопете се в дивата природа

 

Огромната миграция на антилопа гну без съмнение е едно от най-забележителните природни събития на планетата днес. Може да се присъедините към 1,5 мил. диви тревопасни животни на тяхното ужасяващо пътешествие през реки, пълни с крокодили, край лъвските прайдове и хиени, под жаркото африканско слънце. Има ли по-вълнуващо място за обяд от дивия Серенгети?

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия