3 зодии, които обожават да ходят по срещи

Свалячи са

2024-04-25 18:00:00
3 зодии, които обожават да ходят по срещи
Снимка: iStock/LuckyBusiness

Някои от зодиите не могат да си представят да са сами и необвързани. Те обичат да ходят по срещи, обожават да се запознават с нови хора, да флиртуват и създават връзки често, дори понякога да са краткотрайни. Може да не избързват със сериозните отношения, но обожваат ходенето по срещи и флирта. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

 


Стрелец

 

Те са сред най-големите флиртаджии. Искат любовната среща да се помни, да е вълнуваща, да е шумна и забележителна. Харчат много пари за срещата, за да впечатлят изгората си. Искат да я заведат на луксозно място, да ѝ поръчат скъпо и екзотично ястие, да се поглезят заедно. Харесва им да има разнообразие, да ходят на различни срещи, а не само на вечеря и филм. Затова всеки път водят на различно място тръпката си - поход, екскурзия, сладкарница, картинг, голф, боулинг, екстеремен спорт, лукозна вечеря, СПА уикенд, пиано бар, караоке, мач, театър и т.н. Искат да са с човек, който опитва от всичко. Рядко съзадват сериозни отношения, но обожават ходенето по срещи и флирта. Изкарват си добре.

 

Близнаци

 

Тези зодии са другите свалячи на зодиака, които мразят еднообразието. Те обожават да се срещат с нови хора, да флиртуват, да ходят на много различни места, да им е разнообразно и забавно. Близнаците са интелигентни, остроумни, харизматични и весели. Могат да впечатлят и очароват всеки, да измислят оригинално място за среща. Освен това, те са сладкодумни и общителни - никога няма да стане така, че да нямате обща тема за разговор. Знаят всички клюки и могат да ви разказват истории с часове на срещата ви. Обичат и да обсъждат различни тероии на конспирацията. Те поемат инициативата, измислят интересни начини за прекарване на времето, любопитни теми и винаги ще ви разсмеят с шеги, вицове. Обожават приключенията и им е интересно да излизат с човек, който не прилича на тях самите.

 

Везни

 

Везните са големи романтици. Те копнеят за връзка, много са социални и им харесва да ходят по срещи с любимия човек, а не само да стоят вкъщи. Влюбчиви са и обичат да правят традиционните жестове - романтична вечеря, цветя, кино, разходка в красива местност. Интересното при тях е, че са спокойни, отстъпчиви и не съдят хората, затова нямат тип в любовта, биха излезли с много различни персонажи. Общителни са и им е интересно да опознават всякакви хора. Дори такива, които нямат нищо общо със самите тях. Обожават да флиртуват и се радват, когато свалят човек, който е много различен от тях. Приемат това като победа. Имат нужда да имат романтична връзка с някого, да си разменят мили думи, послания, сладки подаръци. Нуждаят се от физически контакт постоянно. Те са остроумни и сладкодумни, впечатлятат всекиго. С тях не е скучно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия