Ким Кардашян умира да отида на сватбата на Парис

Водещата е загърбила старата вражда

2018-01-15 14:30:00
Ким Кардашян умира да отида на сватбата на Парис
Снимка: Instagram

Парис Хилтън, 36, наскоро обяви годежа си с Крис Зилка, 32, и настоя, че смята да покани Ким.

 

Явно враждата между двете бивши най-добри приятелки вече е в миналото, защото Кардашян сподели, че ще отида на сватбата 'с удоволствие'.

 

 

Звездата от 'Keeping With the Kardashians' някога работила като стилист на хотелиерската наследница и когато се появи в свое реалити шоу, явно между двете се появи съревнование.

 

Преди време Ким сподели, че е работила, за да стане известна, за разлика от Парис, която 'по цял ден носи куче в чантата си'. Парис не остана по-назад като нарече своята бивша приятелка 'развалено сирене в торба с боклук' в интервю през 2008.

 

 

Тя сподели: 'Не съм говорила с нея от няколко години. Бяхме добри приятелки.. Веднъж Ким каза по радиото, че задникът ми изглежда като целулит в торбичка, но после се обади да се извини'.

 

Наскоро наследницата разкри, че тя и Крис планират сватба: 'Ще бъде скоро, планирахме го със семейството, когато бяхме в Аспен'.

 

Тя добави, че пръстенът, който Зилка й подари (на стойност $2 милиона), означава всичко за нея. Звездата е наела допълнителна охрана, за да бди над скъпото бижу, което носи.

 

Снимки: Instagram

 

Хилтън написа в социалните мрежи: 'Толкова съм развълнувана, че ще се сгодя за любовта на живота си и моят най-добър приятел.

 

Никога не съм била така щастлива, сигурна и обичана. Той е перфектен за мен във всеки смисъл и ми показва, че приказките съществуват.

 

Толкова съм развълнувана и изненадана. Веднага казах 'да'. Пръстенът беше невероятен и блестящ. Треперех, когато го сложих. Това е най-прекрасният пръстен, който някога съм виждала'.

 

 

Крис добави: 'Парис е най-красивата и невероятна жена вътрешно и външно.

 

Чувствам се най-големият късметлия на света, защото ще  се оженя за момичето-мечта. Нямам търпение да прекараме живота си заедно'.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия