Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) I част

И ще ви накарат да се чувствате като принцеса

2018-01-13 10:30:00
Кои мъже ще ви носят на ръце (според зодията) I част
Снимка: Instagram

Всяка жена си мечтае да бъде обожавана и има нужда от внимание, но за съжаление не всеки мъж е готов да даде всичко от  себе си, за да направи своята дама щастлива.

 

 

Има най-различни предположения как можем да познаем подобен кавалер.

 

Някои хора казват, че трябва да гледаме професията – колкото по-големи доходи, толкова повече внимание и любов (защото успелите мъже имали самочувствие).

 

Други твърдят, че е по-добре да изберем обикновен мъж, защото той ще се радва на простите неща, няма да има така голямо его и ще се раздава за своята любима.

 

Има още много други мъдри мисли (или не чак толкова), с които жените слагат мъжете в една категория, като това да си изберем по-възрастен партньор, който да си грижи за нас и какво ли още не.

 

 

 

Истината е, че дали един мъж ще се държи като принцеса със своята приятелка зависи от възпитанието и от характера, който по никакъв начин не е свързан с професията, възрастта, външния вид и т.н.

 

Според астрологията, много важна част от характера играе зодията на един човек.

 

Нека видим кой е първият зодиакален знак, който е склонен да носи своята дама на ръце (останалите предстои да видите във втора и трета част):

 

Водолей

 

Мъжът Водолей е купонджия и си пада по лудориите и екстремните преживявания. Трудно бихте предположили, че от него може да се очаква подобна нежност, любов и отдаденост.

 

Но истината е, че неговата душа е много романтична. Той слага маска на цинизъм и саркастично отношение, за да се предпази и да покаже на околните техните слабости и грешки.

 

Когато е наистина влюбен, от мъжа Водолей можете да очаквате красиви думи, оригинални комплименти, внимателно подбрани подаръци и безусловна грижа и подкрепа.

 

 

Той е способен да постави своята дама на пиедестал и да й се възхищава непрестанно. А това никога няма да ви омръзне, защото въпреки силната си любов и уважение, той няма да пренебрегне своя характер и ще отстоява мнение си, когато сметне за необходимо.

 

Мъжът Водолей има много свободолюбив нрав, но ако обича истински една жена, той е готов да пренебрегне в голяма степен стремежа си за бохемски живот и да прекарва времето си с нея. Но не бива да го насилвате – трябва той сам да го пожелае.

 

 

Въздушният, неподвижен знак е готов да защитава своята дама. Той се възприема като рицар, който е дошъл да я спаси от опасностите, недобронамерените хора, ежедневните несгоди, самотата и скуката.

 

Той ще носи любимата си на ръце (буквално и преносно) и ще бди неуморно дали тя се чувства добре и от какво има нужда, а в замяна ще иска само едно – нейната истинска любов и вярност.

 

Мъжът Водолей ще подкрепи своята любима във всичко, с което тя се захване и ще й помага неуморно.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия