Съсед на Кейт Мидълтън каза, че редовно я вижда

Дразни се на конспиративните теории

2024-03-28 16:30:00
Съсед на Кейт Мидълтън каза, че редовно я вижда
Снимка: Getty Images

Съсед на Кейт Мидълтън твърдят, че я вижда "през повечето дни". Той направи това признание преди принцесата на Уелс да разкрие, че се бори с рак и се подлага на химиотерапия.

 

Крикет играчът Кевин Питърсън живее близо до Уиндзор, съответно - близо до Кейт, Уилям и децата им.

 

През миналата седмица той каза, че конспиративните теории, касаещи това къде е принцесата на Уелс, както и в какво състояние е, са "абсолютно абсурдни".

 

Скоро спортистът публикува в X съобщение, чрез което критикува тези теории на конспирацията.

 

"Конспиративните теории около Кейт са абсолютно абсурдни! Ние виждаме Уилям и Кейт през повечето дни и в последните няколко дни също!", пише той.

 

Синът на Кевин посещава училището Lambrook, в което са и децата на Кейт и Уилям - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

 

"Уилям и Кейт са най-невероятните родители и възможно най-нормални/скромни. Оставете Кейт, която се възстановява от операция, да се възстанови. Оставете нея и красивото ѝ семейство намира!!!"", пише още Питърсън.

 

В средата на януари Мидълтън претърпя коремна операция и стоя 2 седмици в болница. Не се разбра защо точно е била оперирана тя, но тогава се е смятало, че не става дума за раково заболяване.

 

От двореца Кенсингтън съобщиха, че принцесата няма да присъства на официални събития до Великден, който в католическия свят се чества на 31-и март.

 

Впоследствие започнаха да се повявяват всякакви конспиративни тероии - че Кейт e мъртва, но това се крие; че принцесата е толкова зле, че не може да стане от леглото; че всъщност е претърпяла пластична операция и не иска да се покаже; че Уилям ѝ изневерява и затова тя не се появява на публични места; че е в кома.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия