Принц Уилям се дразни на слуховете за Кейт

Ето какво се твърди

2024-03-22 13:30:00
Принц Уилям се дразни на слуховете за Кейт
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям е ядосан от слуховете за съпругата му Кейт Мидълтън.

 

В последно време постоянно се обсъжда къде е принцесата и в какво състояние е.

 

В средата на януари от двореца Кенсингтън съобщиха, че тя е била подложена на планирана коремна операция.

 

Кейт стоя в болница 2 седмици и беше съобщено, че по лекарски препоръки тя няма да присъства на официални събития до Великден, който в католическия свят ще бъде отпразнуван на 31-и март.

 

Въпреки тази информация, феновете започнаха да мислят, че от двореца крият нещо, тъй като не се съобщава с какво точно е била свързана операцията на Кейт.

 

Освен това, Мидълтън качи снимка с трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи за Деня на майката, но после сама призна, че кадърът е бил фотошопиран, тъй като медии и почитатели забелязаха доста несъответствия.

 

Уилям и Мидълтън скоро пък бяха забелязани заедно на пазар, който е близо до дома им в Уиндзор, но някои интернет потребители писаха, че това всъщност не е Кейт, а нейна двойничка.

 

Започнаха да се повявяват всякакви конспиративни тероии - че Кейт e мъртва, но това се крие; че принцесата е толкова зле, че не може да стане от леглото; че всъщност е претърпяла пластична операция и не иска да се покаже; че Уилям ѝ изневерява и затова тя не се появява на публични места; че е в кома.

 

Явно всичко това много е ядосало принца.

 

Кралският експерт Кейти Никол казва пред "Entertainment Tonight", че е чула от източници, че Уилям и Кейт са шокирани и наистина изненадани от тези луди слухове, които се появяват в интернет пространството.

 

"Има чувство на разочарование, вероятно дори гняв, особено от страна на Уилям", твърди още тя.

 

Принцът бил разочарован, разстроен и доста ядосан от две конспиративни теории - че Кейт е претърпяла пластична операция и че е в кома.

 

"Трудно е за тях. Мисля, че те опитват да игнорират, доколкото могат. Но, разбира се, това е двойка, която трябваше да прегърне социалните медии. Те имат Instagram, те имат стотици хиляди последователи... Те са наясно с това какво се пише и какво се казва", обяснява Никол.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия