Тимъти Шаламе и Кайли Дженър не са се разделяли

Просто на актьора не му харесва медийното внимание

2024-03-26 16:30:00
Тимъти Шаламе и Кайли Дженър не са се разделяли
Снимка: БГНЕС

В последно време имаше слухове, че Кайли Дженър и Тимъти Шаламе може да са се разделили, тъй като не са забелязвани на публични места и събития заедно от януари.

 

Оказва се, че това не е така.

 

Риалити звездата и актьорът са влюбени и заедно.

 

Двамата просто се отдалечили от светлините на прожекторите, тъй като на Тимъти не му е комфортно, заради цялата драма, която се създава покрай връзката им.

 

Например, на наградите "Златен глобус" през януари звездите бяха заедно и имаше много клипчета, на които бе показано как те се прегръщат, целуват.

 

А и излезе погрешна информация, според която Селена Гомес обяснява на Тейлър Суифт как Кайли Дженър не ѝ разрешила да се снима с Тимъти Шаламе. Това се оказа пълна измислица, самата Селена го отрече и каза, че е говорила за нещо съвсем друго на Тейлър.

 

На актьора не му допадали всички тези драми и той се притеснявал, че тези неща ще отнемат вниманието от промотирането на втората част на филма "Дюн", в който той участва.

 

"На Тимъти не му хареса цялото това внимание, което получи покрай наградите "Златен глобус" и целувката отне вниманието от истинската причина той да е там. Кариерата му става успешна и той иска да я предпази, и да я остави да процъфтява, базирано на неговия талант - а не на това с кого се среща и с кого не. Той също иска да предпази връзката си с Кайли", коментира източник на "Daily Mail".

 

Освен това, двамата най-накрая отново бяха забелязани заедно - те били в сладоледена къща и носили маски, като опитали да не се набиват на очи.

 

За връзката между Шаламе и Дженър се разбра през април 2023 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия