Ариана Гранде ядоса бившата на Итън Слейтър с песен

Ето какво се твърди

2024-03-22 15:00:00
Ариана Гранде ядоса бившата на Итън Слейтър с песен
Снимка: БГНЕС

Бившата на Итън Слейтър, Лили Джей, е наранена от една от песните в новия албум на Ариана Гранде - "The Boy Is Mine".

 

Припомняме, че през юли 2023 г. се разбра, че Ариана и Итън са най-новата звездна двойка.

 

Актьорът се раздели със съпругата си Лили Джей, с която били заедно около 10 години и сключили брак през 2018 г. Те имат и син, който се ражда през август 2022 г.

 

По същото време се разбра, че Гранде се развежда с Далтън Гомес. Певицата и брокерът на луксозни имоти сключиха брак през май 2021 г. - година и половина след началото на връзката си.

 

Смята се, че Ариана говори за раздялата с Далтън и новата си връзка с Итън в новия си албум.

 

Текстът на "The Boy Is Mine" не се понравил на Лили.

 

Източник, близък на Лили Джей, коментира ситуацията.

 

"Новият албум на Ариана просто показва какъв тип жена наистина е тя. Да пееш песен, наречена "The Boy Is Mine", e не само шамар в лицето на Лили, която все още му е съпруга, но шамар в лицето на всички жени. Както Лили каза от самото начало - Ариана не подкрепя жените и семейството на Итън е странична щета. Ариана буквално навря в лицето на Лили, че тя е откраднала Итън от Лили, а после моли феновете си да не интерпретират песните по грешен начин. Това не е интерпретация. Това са нейните буквални думи. Ариана не остави нищо на интерпретацията.", коментира източник на "Daily Mail".

 

Твърди се още, че изпълнителката е разстроена, че разводът на Итън се проточва още.

 

Скоро Гранде помоли феновете да спрат да изпращат злобни съобщения на хората в живота ѝ.

 

"Здравейте, просто исках да кажа, че всеки, който изпраща съобщения, пълни с омраза, на хората в живота ми, базирани на вашата интерпретация на този албум, не подкрепя мен и прави абсолютно обратното на това, което аз някога бих окуражила (и също тълкува напълно погрешно умисъла зад музиката). Моля ви да не го правите. Така не ме подкрепяте. Това е обратното. Въпреки че този албум улавя много болезнени моменти, той също е съставен от обединяваща тема за дълбока, искрена любов. Ако не може да чуете това, моля ви слушайте по-внимателно. Благодаря ви", написа звездата в Instagram Stories.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия