Шакира с изповед за разбитото сърце

Ето какво каза

2023-05-09 10:30:00
Шакира с изповед за разбитото сърце
Снимка: БГНЕС

Шакира сподели, че любовта я е разкъсала.

 

Поп певицата държа трогателна реч, докато приемаше наградата на Billboard за жена на годината на церемонията в събота в Маями, Флорида.

 

Звездата каза, че е изляла болката си от разбитото сърце заради раздялата с Жерар Пике в песните си.

 

"Това беше година на земетръсна промяна в живота ми, в която почувствах повече от всякога и много лично какво е това да бъдеш жена. И какво означава. Беше година, в която осъзнах, че ние, жените, сме по-силни, отколкото си мислим, по-смели, отколкото сме вярвали и по-независими, отколкото сме учени да бъдем. Защото коя жена не е забрявала себе си в някакъв момент от живота си, защото е търсила любовта и вниманието на някой друг. Случи се на мен, повече от веднъж. Но идва момент в живота на всяка жена, в който тя вече не разчита на някого да я обича и приема каквато е... Вярно е, че когато се чувствах най-изгубена, музиката ме върна обратно по пътя към себе си. Но най-важните уроци ги научих от други жени и написах за тях това, което написах и изпях за тях това, което изпях. Защото само жена може да обича, когато е разкъсана, може да говори с най-бруталната откровеност, може да пее с гняв, да танцува в екстаз и да стигне до сълзи от емоции.", обясни тя.

 

Шакира и Пике обявиха, че се разделят през лятото на 2022 г. Те бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.

 

Според слуховете, бившият футболист е изневерявал на певицата със студентката по PR Клара Чиа Марти. В момента Жерар и Клара са във връзка.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия