Оливия Уайлд се чувства предадена от Емили Ратайковски

Ето защо

2023-05-01 12:00:00
Оливия Уайлд се чувства предадена от Емили Ратайковски
Снимка: Getty Images

Оливия Уайлд се е почувствала предадена от близката си приятелка Емили Ратайковски.

 

Моделката Емили беше забелязана да се целува с Хари Стайлс в края на март в Токио. Певецът е бивш на Оливия - двамата имаха връзка от началото на 2021 г. до ноември 2022 г.

 

Скоро дори Ратайковски коментира целувките с Хари, а това не се понравило на Уайлд.

 

Емили сравни ситуацията със скандала с изневярата на Адам Лавин.

 

През есента на миналата година Instagram моделката Съмнър Стро призна, че с певеца са си разменяли флиртаджийски съобщения и после имали афера. Вокалистът на Maroon 5 е женен за моделката Бехати Принслу от 2014 г.

 

В разгара на скандала Емили Ратайковски сподели, че не е редно 23-годишната Instagram моделка Съмнър да бъде нападана и обиждана.

 

"В случая (на моите снимки с Хари), ситуацията е подобна. Чувствам се зле заради Оливия, тъй като тя трябваше да пострада от тази ситуация няколко пъти", коментира Емили пред испанския "Vogue".

 

Оливия Уайлд останала разочарована от тези коментари и не желае Емили да говори за нея.

 

"Емили не трябва да се чувства зле заради Оливия. Тя трябва да преразгледа любовния си живт и мъжете, с които избира да излиза. Емили трябва наистина просто да се фокусира над това да бъде майка. Оливия просто иска Емили да не споменава името ѝ... Те не са се карали, защото Оливия не е говорила с Емили оттогава. Тя я предаде и наруши момичешкия кодекс", обясни източник на "Daily Mail".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия