Eмили Ратайковски коментира целувката с Хари Стайлс

Ето какво каза

2023-04-25 10:30:00
Eмили Ратайковски коментира целувката с Хари Стайлс
Снимка: БГНЕС

Eмили Ратайковски проговори за отношенията си с Хари Стайлс.

 

Моделката и певецът бяха забелязани да се целуват в Токио в края на март. Веднага се появиха папарашки снимки от срещата им и сега Емили поразсъждава върху това.

 

"Не очаквах това да се случи. Мисля, че, общо погледнато, има причина някои знаменитости да живеят в Лос Анджелис, наемат си охрана и не ходят по публични ресторанти... Така че идеята да се откажа от свободата си, заради личното пространство, е нещо, което още не съм обмисляла.", заяви тя пред испанския "Vogue".

 

Появиха се слухове, че между Ратайковски и Оливия Уайлд е започнала вражда.

 

Моделката и актрисата отдавна са приятелки, но Оливия е бивша на Хари Стайлс. Двамата имаха връзка от началото на 2021 г. до ноември 2022 г.

 

Сега Емили сравни ситуацията със скандала с изневярата на Адам Лавин.

 

През есента на миналата година Instagram моделката Съмнър Стро призна, че с певеца са си разменяли флиртаджийски съобщения и после имали афера. Вокалистът на Maroon 5 е женен за моделката Бехати Принслу от 2014 г.

 

В разгара на скандала Емили Ратайковски сподели, че не е редно 23-годишната Instagram моделка Съмнър да бъде нападана и обиждана.

 

"В случая (на моите снимки с Хари), ситуацията е подобна. Чувствам се зле заради Оливия, тъй като тя трябваше да пострада от тази ситуация няколко пъти", коментира Емили.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия