Анджелина Джоли - обсебена от Пол Мескал

Ето какво се твърди

2023-01-19 13:30:00
Анджелина Джоли - обсебена от Пол Мескал
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Анджелина Джоли има връзка с Пол Мескал се засилват.

 

47-годишната актриса и 26-годишният актьор от "Normal People" бяха забелязани на кафе в Лондон в началото на януари, като с тях бе дъщерята на Джоли - Шайло.

 

Малко след това източник на "Us Weekly" сподели, че срещата е била чисто приятелска и Анджелина се е срещнала с Пол, защото заедно с Шайло гледали негово представление и го харесали.

 

Актрисата искала да запознае дъщеря си с актьора, защото Шайло проявявала голям интерес към изкуството и културата. Тя се интересува от театър, танци и музика.

 

Но сега източник твърди, че Анджелина е развълнувана от срещата за кафе с Мескал. Дори се твърди, че тя вече е обсебена от ирландсия актьор. 

 

"Анджи беше голям фен на "Normal People" и стана обсебена от Пол, следеше кариерата му отблизо и дори му пишеше. Те поддържаха връзка и когато тя се свърза с него, за да му каже, че идва да го гледа в новата му пиеса, заедно с 16-годишната си дъщеря Шайло, той беше този, който инициира кафето след това, от което тя беше много развълнувана", посочва източник на "Closer".

 

Казва се, че тя останала впечатлена от това колко чаровен е Пол.

 

През декември се появиха слухове, че Пол Мескал и актрисата Фийби Брийджърс са скъсали. За връзката между тях се разбра през лятото на 2020 г., но те се появиха официално заедно чак в края на 2021 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия