Звездните годежи на 2022 година

Ето кои са те

2022-12-30 16:30:00
Звездните годежи на 2022 година
Снимка: БГНЕС

2022 година донесе незабравими емоции на някои звезди. Част от тях се сгодиха и показаха колко силна е любовта им. Вижте кои са звездните годежи на отминаващата година.

 


Джесика Шор и Брад Ричардсън

 

Актрисата от "Клюкарката" и хокей играчът се сгодиха през май. Те са заедно от март 2019 г. Двамата дори вече имат дъщеря, Боуи, която пък се роди през януари 2021 г. Джесика не е издала кога ще е сватбата. Тя показа невероятен годежен пръстен чрез снимка от годежа, качена в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jessica Szohr (@jessicaszohr)

 


Джоуи Кинг и Стивън Пит

 

Акттрисата и режисьорът се сгодиха през февруари тази година. Те се запознаха на снимачната площадка на "The Act" през 2019 г. "Никога не съм знаела, че присъствието и сърцето на някой човек могат да се усещат като истински дом. Никога не съм знаела, че любовта може да бъде толкова безспорно красива. Никога не знаех, докато не срещнат теб", написа Джоуи към кадър от годежа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Joey King (@joeyking)

 


Меган Фокс и Машин Гън Кели

 

Моделката и певецът разкриха, че са се сгодили още през януари 2022 г. Двамата са заедно от пролетта на 2020 г. "Да, в този живот и във всеки живот. Под същите клони, под които се влюбихме - заведох я отново, за да ѝ предложа да се омъжи за мен. Знам, че по традиция е един пръстен, но го проектирах със Стивън Уебстър, за да бъдат два: емералдът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък), поставени върху 2 магнетични халки с тръни, които се свързват като 2 половинки от същата душа и формират загадъчното сърце, което е нашата любов", написа Машин Гън Кели в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия