Виктория и Дейвид се ядосали на интервюто на Бруклин и Никола

Ето защо

2022-08-31 15:00:00
Виктория и Дейвид се ядосали на интервюто на Бруклин и Никола
Снимка: БГНЕС

Виктория и Дейвид Бекъм останали много изненадани от интервюто, което синът им Бруклин Бекъм и съпругата му Никола Пелц дадоха за "Variety".

 

В него младоженците говориха за слуховете, че между семейство Бекъм и семейство Пелц има напрежение, както и има вражда между Никола и Виктория, защото Пелц не носила булчинска рокля на модната марка на Вики.

 

"Щях да нося и наистина го исках, и после, няколко месеца по-късно, тя осъзна, че нейното ателие не може да я направи, така че тогава трябваше да избера друга рокля. Тя не каза, че не мога да я нося; аз не казах, че не искам да я нося.", обясни актрисата.

 


"Научих, че винаги ще се опитват да пишат такива неща. Винаги се опитват да потискат хората. Но всички се разбират, което е добре", сподели Бруклин.

 


Интервюто не се понравило на родителите на Бруклин Бекъм. То било против тяхната философия.

 

"Интервюто остави Дейвид и Виктория с отворена уста... Те го виждат като трик за търсене на внимание и те сега трябва да решат как да продължат от тук нататък", споделя източник на "Heat".

 

Семейната им философия била "да останеш мълчалив, вместо да потвърждаваш". Това бил начинът да спре да се пише за разни такива истории и клюки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия