Никола Пелц показа как плаче

Ето какво издаде тя

2022-08-09 16:30:00
Никола Пелц показа как плаче
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц показа тъжната си страна.

 

Тя постна снимка, на която плаче и проговори за това как се справ с тъгата.

 

"Понякога ми е трудно да покажа тъжните части от мен. Да израсна със 7 братя/сестри и двамата много силни родители, ме направи наистина корава; те ми втълпиха да не позволявам на хората да ме потискат или да нараняват сърцето ми. Това ме накара да изградя такава сетна около себе си, за да се предпазя, особено в тази индустрия. Всички имаме дни, в които хората ни карат да се чувстваме зле и е ОК да сме наранени от това. Просто помислих, че трябва да напиша нещо, защото никога не показвам тази своя страна тук. Исках да покажа тази своя страна. Обичам ви всички толкова много и наистина оценявам всичката ваша подкрепа.", написа актрисата към кадъра.

 

Вероятно тази изповед на Никола е свързана със слухове, които се появиха миналата седмица.

 

Тогава източник сподели пред "Page Six", че Пелц и майката на нейния съпруг Бруклин Бекъм - Виктория Бекъм, не се понасят и не си говорят.

 

Дори се казва, че между тях имало голямо напрежение преди сватбата на Никола и Бруклин през април. Младата актриса не искала Виктория да участва в планирането на сватбата и не я информирала за нищо. Двете почти не общували.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от nicola & brooklyn updates. (@brooklynandnicolaupdates)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия