Рита Ора като Барби в Дисниленд

Омая феновете

2022-08-01 15:00:00
Рита Ора като Барби в Дисниленд
Снимка: БГНЕС

Рита Ора продължава да впечатлява тоалетите си.

 

Певицата много пъти е доказвала, че е модна икона и сега отново е в крак с тенденциите. Знаем, че през това лято стана хит т.нар. Барби мода.

 

Вероятно това се дължи на факта, че скоро трябва да излезе игралния филм за Барби и Кен, в който си партнират Марго Роби и Райън Гослинг.

 

Барби модата значи да залагате на сладки дрехи и аксесоари в розово и цикламено.

 

А и розовото е идеален цвят за лятото, тъй като се свързва с хубавото време, положителните емоции, приповдигнатото настроение, веселието.

 

Рита Ора преди няколко дни сподели, че е в Париж, като постна снимки от Айфеловата кула. Сега звездата продължава да се радва на града на любовта.

 

Тя е ходила в Дисниленд и публикува серия снимки от там в профила си в Instagram. Тя показа невероятните атракциони и вкусни сладкиши, но феновете се удивиха от нейните панталонки.

 

Изпълнителката е заложила на къси панталонки в розово с висока талия. Те са с колан и подчертават прекрасно фигурата на звездата.

 

Рита комбинира розовите панталонки с плетен кроп топ в синьо, зелено, розово и жълто и изглежда като истинска принцеса.

 

Тя носи слънчеви очила с червени стъкла, много цветни гриви и пръстени, и така определено ни напомня за модата от началото на века или т.нар. Y2K стил.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия